A Alperyt Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar bilgisayar topluyorum. Alacağım ekran kartı GTX 1650 Super. Bu ekran kartına göre uyumlu monitör oluyormuş galiba FreeSync veya G-Sync. Mesela ben bu ekran kartını alınca FreeSync monitör ile uyumlu olmaz mı? Anlamadım. Hangisinden almam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
Selamünaleyküm arkadaşlar bilgisayar topluyorum. Alacağım ekran kartı GTX 1650 Super. Bu ekran kartına göre uyumlu monitör oluyormuş galiba FreeSync veya G-Sync. Mesela ben bu ekran kartını alınca FreeSync monitör ile uyumlu olmaz mı? Anlamadım. Hangisinden almam lazım?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 13 Şubat 2021 #2 DP kablosuyla oluyordu galiba.
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #3 G-Sync almanız yeterlidir ama ileriye yatırım olarak Freesync/G-Sync destekli almanızı tavsiye ederim.
G-Sync almanız yeterlidir ama ileriye yatırım olarak Freesync/G-Sync destekli almanızı tavsiye ederim.
A Alperyt Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 liluwu dedi: G-Sync almanız yeterlidir ama ileriye yatırım olarak Freesync/G-Sync destekli almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sen bu mönitör nasıl hem freesync hemde gsync Dosya Ekleri Screenshot_20210214_004714_trendyol.com.jpg 61,8 KB · Görüntüleme: 31
liluwu dedi: G-Sync almanız yeterlidir ama ileriye yatırım olarak Freesync/G-Sync destekli almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sen bu mönitör nasıl hem freesync hemde gsync
sivrisnake4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 1.345 Çözümler 10 Yer denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Şubat 2021 #5 G-SYNC NVIDIA freesnyc AMD destekliyor demek. Fakat çok da önemli şeyler değiller bu teknolojiler olmayan veya size uyumlu olmayanı alırsanız da kullanırsınız.
G-SYNC NVIDIA freesnyc AMD destekliyor demek. Fakat çok da önemli şeyler değiller bu teknolojiler olmayan veya size uyumlu olmayanı alırsanız da kullanırsınız.