1650S için 144 Hz monitöre geçilir mi?

f0ril

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şu an 1080P 60 Hz 23 inch IPS monitör kullanıyorum. Monitörün renklerinden vs memnunum aslında ancak 144 Hz aklımı kurcalıyor. Genellikle Single oyunlar oynuyorum ancak haftada 2 3 gün CS, Rainbow vs girdiğim oluyor. Bu durumda 144 Hz için monitörü değiştirmek mantıklı olur mu? Ekran kartım 1650 Super ve anlık kullandığım monitör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli monitör var bence değmez. Zaten hikayeli oyunlarda 100+ FPS almazsınız. Ben de çok CS oynuyorum ama yine de almayacağım. Diyorsanız ben yüksek rank kasmak istiyorum belki alınabilir.

FPS oyunları oynadığınız için almanızı tavsiye ederim. Arada bayağı fark oluyor. Kendim de 165Hz kullanıyorum.

Geçilir, kaliteli bir 144Hz monitör alırsanız görüntü kalitesinden de çok fazla ödün vermemiş olursunuz. Kullandığınız monitör 60Hz ve 7ms geçiş sonrası aradaki farkı direk hissedersiniz.

FPS oyunları oynuyor isen geçilebilir. Ama sadece hikaye oyunu oynuyorsan belki geçmeye bilirsin.

Hocam 14 ms monitör almanızın bir sebebi var mı ayıptır sorması?
Hocam ben almadım Pandemi dolayısıyla fazlaya çıkınca eski monitörümle değiştirdim.
Online oyunlarda rütbe vs kasmaktan ziyade sunduğu deneyim önemli benim için. Anladığım kadarıyla 144 hz e değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…