1650S mi, yoksa 5500XT mi?

Apusystem

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir sistem toplama arefesindeyim. Aynı fiyata MSI 5500XT mech 8 GB OC ve MSI GTX 1650 Super Gaming X buldum. İnternetten testleri izledim fakat test videolarının yanıltıcı olacağını düşündüğümden kartları kullanmış olan tecrübeli arkadaşlara danışayım dedim. Aklımı karıştıran tek durum VRAM. Alınca uzun süre beni götürmesini istiyorum sistemimin. Bu yüzden sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknolojik ürünlerde uzun süre tabiri yok hocam. Her gün her saat başı ürün çıkarıyorlar..

Teknolojik ürünlerde uzun süre tabiri yok hocam. Her gün her saat başı ürün çıkarıyorlar..
Elbette öyle hocam ona sözüm yok. Yazılımsal sorunu olmasın yeterli. Oyunlarla aşırı derecede uğraşmıyorum. Daha çok iş için render,yazılım,adobe ps arada sırada rainbow,warzone vs.
Ayrıca belirtmeyi unutmuşum işlemci olarak 1600af düşünüyorum.

Abartmayın. Ayrıca bunu da yapmazlarsa teknoloji nasıl ilerleyecek?
Sana modeller sunuyorlar, en düşük seviyesini alırsan 1-2 yıl içinde değiştirmen gerekir. En yüksek modeli alırsan 5-10 yıl kullanırsın, senin seçimin. Zamanında para verip i7 6700K alan kişi GPU yükseltirken bugün bile tedirgin olmaz, ama i3 6300 alan yiyorsa yükseltsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı