1650S sistem FiveM FPS düşmesi

Anladım teşekkür ederim umarım Ram alınca düzelir aksi takdirde çok ciddi hayal kırıklığına uğrarım
Afterburner nasıl desteklemiyor? Ayrıca aldığınız SSD kronik sorunlu bir model, ADATA SU630. Bir an önce iade etmenizi öneririm.
Desteklemiyor.

Anladım teşekkür ederim umarım Ram alınca düzelir aksi takdirde çok ciddi hayal kırıklığına uğrarım
SSD'nizi de değiştirmenizi öneririm, kronik sorunlu bir model.

Peki makul bir fiyat olmak şartıyla ne önerebilirsin?

Peki makul bir fiyat olmak şartıyla ne önerebilirsin?
Kimi için 500 lira makuldür, kimi için 1500 lira. Bütçenizi belirtirseniz sevinirim. SU630 fiyatına Patriot Burst modeli var, bakabilirsiniz:

Bu ürün gayet makul geldi bana kullandığım ssd yi ilerleyen zamanlarda incehesap'a geri iade edip bunu alacağım teşekkür ederim.

Bu ürün gayet makul geldi bana kullandığım ssd yi ilerleyen zamanlarda incehesap'a geri iade edip bunu alacağım teşekkür ederim.
Rica ederim, SSD hakkında biraz bilgi sahibi olmak isterseniz diye kısa bir yazı bırakıyorum.

Sorun yüzde %95 ihtimalle RAM yetersizliği yüzünden, önceliğinizi yeni bir RAM almaya kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…