1650S vs RX 570 8 GB

Eray47457

Picopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
RX 570 8 GB bu dönemde alınmaz dostum. Sıfır zaten yok ve ikinci eller 5K dan başlıyor fiyatları. 1650S ise ben şahsen almazdım çünkü 4 GB VRAM barajından dolayı takılıyor çoğu oyunda ve istenilen performansı veremiyor. O kartın en az 6 GB olması gerekiyordu.

1- İkisi de sığacaktır.
2- GTX 1650S
3- Stoklar sıkıntı şu anda.

Öneri istemiyorum.

İşlemci: Ryzen 5 2600X 3.60 GHz.
Anakart: ASUS TUF B450-PRO GAMING.
Kasa: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj2l5T-n8LvAhUGrxoKHX8GA4UQFjAAegQIAxAD&url=https://www.incehesap.com/everest-rampage-79-gaming-kasa-fiyati-36703/&usg=AOvVaw2pLo5dKAgXlxiVneEtppbQ

Soru 1= hangisi kasama sığar.

Soru 2= performans olarak hangisi daha üstün.

Soru 3 = ikisininde fiyatı ne.
Vatana bakarak

Hangisi alınır.
İkisi de stoklarda yok olsa bile fiyatları aşırı kazık.

2200 TL'yi geçmeyecek bir ekran kartı var mı eski fiyatlara göre
Neden diye sorarsanız hazirana eski fiyatlara düşecek diyorlar.

1650S her yönden daha iyidir. Zaten RX570 8 GB işleyecek kadar güçlü değil. 1650S'nin hangi modelini takacaksın? İkisinin de sığacağını düşünüyorum.

Bu söylenen en büyük yalanlardan biri. 8 GB işleyecek gücü olsun olmasın 6 GB kadar rahatlıkla kullandıracak kadar gücü var ve 1650S 4 GB doldurup takılmaya başladığında 8 GB olan RX 570 çok daha stabil ve yüksek FPS değerleriyle oyunu oynatacaktır ama alınmaz tabii bu fiyatlarda.

2200 TL'yi geçmeyecek bir ekran kartı var mı eski fiyatlara göre
Neden diye sorarsanız hazirana eski fiyatlara düşecek diyorlar.
Maalesef.
Edit: Eski fiyatlar demişsiniz. Neredeyse tüm modeller o fiyat bandındaydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı