165Hz destekli monitör en fazla 120 Hz veriyor

Hocam bende ASUS TUF kullanıyorum ve monitorun arkasindaki tuşlar ile 165 cekebiliyorum bir bakin isterseniz.
Hocam monitörün menü kısmından bahsediyorsanız o kısımda çokça gezindim ama öyle bir şeye denk gelmedim.

Hocam sorun HDMI girişi de olabilir bazen sadece DP girişi ile 165 alabiliyorsunuz.

Ancak nasıl 144 alamadınız onu anlayamadım.

Sadece DP'tan alınıyor diye olay mı varmış onu da bir sormak gerek ASUS desteğine.

Evet 144 olsa hadi neyse ama 120 de takılı kalıyor

Sadece DP'tan alınıyor diye olay mı varmış onu da bir sormak gerek ASUS desteğine.

Evet 144 olsa hadi neyse ama 120 de takılı kalıyor

Hocam benim monitörün içinden DP girişi çıkmıştı sizden çıkmadı mı kontrol edin isterseniz.

Aynı durumaynı model laptopta bende de mevcut 120Hz üzerine çıkamıyorum 165Hz montçr aldım ancak 120Hz çıkaıorum enteresan laptopta 165Hz ov ile 220 yaptı sıkıntısız o değerliri alıştırıor ama harici monitörde120Hz üzeri değer yok bende yapamadım. Garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum. Byük ihtimal çıkış 120Hz olarak ayarlanmış. BIOS güncllemesi de yaptım düzelmedi...

Evet hocam HDMI çıkış portu 120Hz'ye kadar destekliyormuş o yüzden ne yapsak düzelmez orası. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…