1440 zaten 2k oluyor hocam.2k da 165hz hiç görmedim.2 hafta önce bu siteden ürünü aldım öneririm site güvenilir merak etmeyin.Merhaba.
Yeni sistem topladım ekran kartım RX6700 ve yeni sisteme yeni bir monitör almak istiyorum.
Verebilecigim miktar 3000-4000TL
240hz rampage
165 asus tuf
Cogunlukla FPS oyunları oynuyorum ama 2K da desteklesin istiyorum ikisi de sanırsam 2K desteklemiyor 1440 da olabilir.
İkisi arasında Hz farkı ve yaklaşık 1300 TL var önerebileceğiniz başka monitör var mı? Teşekkürler şimdiden (min 165Hz)
Bu arada aynı ekran kartı bendede var hangi marka ve kaça aldınız?1440 zaten 2k oluyor hocam.2k da 165hz hiç görmedim.2 hafta önce bu siteden ürünü aldım öneririm site güvenilir merak etmeyin.
1440 zaten 2K oluyor hocam. 2K da 165Hz hiç görmedim. 2 hafta önce bu siteden ürünü aldım öneririm site güvenilir merak etmeyin.
Bu arada aynı ekran kartı bende de var hangi marka ve kaça aldınız?
SAMSUNG LS24AG320NUXUF Odyssey G3 24" 1ms 165HZ FreeSync Premium HAS+Pivot Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG LS24AG320NUXUF Odyssey G3 24" 1ms 165HZ FreeSync Premium HAS+Pivot Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemwww.mediamarkt.com.tr ASUS VG248QG 24 Gaming LED Freesync ve G-SYNC Uyumlu 0.5MS 165HZ DP HDMI DVI MM Vesa Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS VG248QG 24 Gaming LED Freesync ve G-SYNC Uyumlu 0.5MS 165HZ DP HDMI DVI MM Vesa Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
Merhaba öncelikle cok teşekkürler bilgilendirme için.
Fiyat aralığımı çok aşıyor attığın monitörsanırım 2K olanlar pahalıya kaçıyor ASUS TUF Gaming 0.5 ms 165Hz olan monitörü gördüm arkadaş atmış yukarıda fiyatı cok uygun geldi.
Bir de bu Rampage neden öndermediniz sebebi var mı?
Benim ekran kartı XFX RX6700 fiyatı 7.000TL 20 stokla sınırlı memnun musun sen de yeni aldığım için test etme imkanım olmadı haliyle.
27 cok büyük geliyor bana cogunlukla FPS oynuyorum ASUS cok iyiymis 1440 degil galiba ama arada kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Ekran kartından memnunum aynı marka zaten.24 inç alacaksan 2k yok zaten.Bence bu ekran kartına 2k gider ama tabi sen bilirsin.Benim aldığım monitör f/p ürünü bu fiyata yok zaten.Merhaba öncelikle cok teşekkürler bilgilendirme için
Fiyat aralığımı çok aşıyor attığın monitörsanırım 2K olanlar pahalıya kaçıyor ASUS TUF Gaming 0.5 ms 165Hz olan monitörü gördüm arkadaş atmış yukarıda fiyatı cok uygun geldi
Bir de bu Rampage neden öndermediniz sebebi var mı?
Benim ekran kartı XFX RX6700 fiyatı 7.000TL 20 stokla sınırlı memnun musun sen de yeni aldığım için test etme imkanım olmadı haliyle.
27 cok büyük geliyor bana cogunlukla FPS oynuyorum ASUS cok iyiymis 1440 degil galiba ama arada kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Pardon attığınız 24 müş zaten özür dilerimevet hangisini önerirsin incelemelerine bakacağım birazdan.
Edit: Samsung'ta IPS panel yokmuş VA imiş bu da kullanım açısından kötüymüş IPS öneriyorlar sanırım ASUS'u alacağım.
Her ikisi de alınmaz Odyssey G3 modelinde aşırı derecede ghosting sorunu mevcut Reddit'te bir sürü şikayet var. Biraz inceleyin.SAMSUNG LS24AG320NUXUF Odyssey G3 24" 1ms 165HZ FreeSync Premium HAS+Pivot Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG LS24AG320NUXUF Odyssey G3 24" 1ms 165HZ FreeSync Premium HAS+Pivot Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemwww.mediamarkt.com.tr ASUS VG248QG 24 Gaming LED Freesync ve G-SYNC Uyumlu 0.5MS 165HZ DP HDMI DVI MM Vesa Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS VG248QG 24 Gaming LED Freesync ve G-SYNC Uyumlu 0.5MS 165HZ DP HDMI DVI MM Vesa Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
Güzel model, öneririm ama bundan daha ucuza daha iyisi bulunuyor.Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu görmemiştim ama 27" monitörlere 1080P yakıştıramıyorum.