Kolpa Ayhan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 407 16 Aralık 2020 #1 Yazılımsal olarak bazı GTX kartlara bilmiş olduğunuz üzere RTX desteği getirildi. Sorum şu, peki bunun yanında DLSS özelliği de kullanabiliyor muyuz?
Yazılımsal olarak bazı GTX kartlara bilmiş olduğunuz üzere RTX desteği getirildi. Sorum şu, peki bunun yanında DLSS özelliği de kullanabiliyor muyuz?
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #2 Kolpa Ayhan dedi: Yazılımsal olarak bazı GTX kartlara bilmiş olduğunuz üzere RTX desteği getirildi. Genişletmek için tıkla... Sadece Cyberpunk 2077'de var diye biliyorum ve onda da DLSS açılmıyor. Yani RTX getirmenin hiç bir anlamı yok.
Kolpa Ayhan dedi: Yazılımsal olarak bazı GTX kartlara bilmiş olduğunuz üzere RTX desteği getirildi. Genişletmek için tıkla... Sadece Cyberpunk 2077'de var diye biliyorum ve onda da DLSS açılmıyor. Yani RTX getirmenin hiç bir anlamı yok.
Kolpa Ayhan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 407 16 Aralık 2020 #3 rasgelekullanici35 dedi: Sadece Cyberpunk 2077'de var diye biliyorum ve onda da DLSS açılmıyor. Yani RTX getirmenin hiç bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... RTX Desteği olan tüm oyunlarda açabiliyorum bu kart ile ayarı. Fakat FPS 10 - 15'lere düşüyor.
rasgelekullanici35 dedi: Sadece Cyberpunk 2077'de var diye biliyorum ve onda da DLSS açılmıyor. Yani RTX getirmenin hiç bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... RTX Desteği olan tüm oyunlarda açabiliyorum bu kart ile ayarı. Fakat FPS 10 - 15'lere düşüyor.