kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 27 Şubat 2022 #1 Merhaba, bu kart ile oyunu oynayan var mı? İnternetteki videolarda 60 FPS verdiği görünüyor ama nedense his 30 FPS gibi. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, bu kart ile oyunu oynayan var mı? İnternetteki videolarda 60 FPS verdiği görünüyor ama nedense his 30 FPS gibi. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.366 Makaleler 8 Çözümler 180 27 Şubat 2022 #2 kassandra13 dedi: Merhaba, bu kart ile oyunu oynayan var mı? İnternetteki videolarda 60 FPS verdiği görünüyor ama nedense his 30 FPS gibi. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu 60 FPS izliyorsun değil mi? Oyun zaten optimizasyon yorumlarında çok ezildi.
kassandra13 dedi: Merhaba, bu kart ile oyunu oynayan var mı? İnternetteki videolarda 60 FPS verdiği görünüyor ama nedense his 30 FPS gibi. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu 60 FPS izliyorsun değil mi? Oyun zaten optimizasyon yorumlarında çok ezildi.
oguzhan.123 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 Vsyn açık denedin mi?
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 27 Şubat 2022 #4 oguzhan.123 dedi: Vsyn açık denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu henüz almadım. XPLSG dedi: Videoyu 60 FPS izliyorsun değil mi? Oyun zaten optimizasyon yorumlarında çok ezildi. Genişletmek için tıkla... Evet, videoda görüntü akıcı gelmedi bana.
oguzhan.123 dedi: Vsyn açık denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu henüz almadım. XPLSG dedi: Videoyu 60 FPS izliyorsun değil mi? Oyun zaten optimizasyon yorumlarında çok ezildi. Genişletmek için tıkla... Evet, videoda görüntü akıcı gelmedi bana.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 27 Şubat 2022 #5 %1 Low akıcılık değerleri düşüktür, zaten oyunun optimizasyonu çok da şahane sayılmaz.