Böyle bir karşılaştırma şekli yok hocam. Sadece RAM frekansına bakarak bir şeye karar verilmez. Hangi oyun hangi ayar? Kasanız etkiler BIOS'unuz etkiler ekran kartınızın markası bile etkiler daha detaylı yazın.
10400F bildiğim kadarıyla 3600'den yüzde 5 daha güçlü fakat bu sorun pek çok sebepten kaynaklanabilir: Örneğin sürücülerinizin güncel olmaması, kasanızın hava akışındaki verimliliği, biosunuzun güncel olmaması ve birçok sebepler olabilir.
10400F bildiğim kadarıyla 3600'den yüzde 5 daha güçlü fakat bu sorun pek çok sebepten kaynaklanabilir: Örneğin sürücülerinizin güncel olmaması, kasanızın hava akışındaki verimliliği, biosunuzun güncel olmaması ve birçok sebepler olabilir.
Hocam büyük ihtimal sebep en yüksek ayarlar. Arkadaşınız oyun içi ayarları kısmış olabilir. Bu arada bu FPS değerini maç başlamadan mı alıyorsunuz yoksa çatışma içinde mi?
Hocam yüzde 5 dedim zaten sorun bu sebepten değil fakat bunu da hesaba katın demek istedim. Valorant işlemci tabanlı çalışan bir oyun bu yüzden işlemcinin performansı oyunda sizi öne geçirebilir?
Hocam büyük ihtimal sebep en yüksek ayarlar. Arkadaşınız oyun içi ayarları kısmış olabilir. Bu arada bu FPS değerini maç başlamadan mı alıyorsunuz yoksa çatışma içinde mi?
Hocam yüzde 5 dedim zaten sorun bu sebepten değil fakat bunu da hesaba katın demek istedim. Valorant işlemci tabanlı çalışan bir oyun bu yüzden işlemcinin performansı oyunda sizi öne geçirebilir?
Hocam oyunu ikinizde aynı çözünürlük temi oynuyorsunuz ve oyun Online tabanlı birçok etken var tek oyuna bakarak bu sonuca varmanız saçma başka oyunlarda deneyin kartın testlerine bakın bilgisayar karşılaştırmayla olmaz testlerdekinden çok farklı bir sonuç alıyorsanız endişelenecek bir durum vardı onun dışında 200 FPS gayet iyi
Hocam oyunu ikinizde aynı çözünürlük temi oynuyorsunuz ve oyun Online tabanlı birçok etken var tek oyuna bakarak bu sonuca varmanız saçma başka oyunlarda deneyin kartın testlerine bakın bilgisayar karşılaştırmayla olmaz testlerdekinden çok farklı bir sonuç alıyorsanız endişelenecek bir durum vardı onun dışında 200 FPS gayet iyi.