Heyyjoker Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 1660S ile düz 1660 arasında bir fark var mı oyun için?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 6 Ağustos 2024 #2 S tabi ki daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S tabi ki daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heyyjoker Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 584297 dedi: S tabii ki daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben FiveM oynayacağım da aralarında çok fazla bir FPS farkı olmuyorsa duz alacaktım.
584297 dedi: S tabii ki daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben FiveM oynayacağım da aralarında çok fazla bir FPS farkı olmuyorsa duz alacaktım.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 6 Ağustos 2024 #4 Heyyjoker dedi: Ben FiveM oynayacağım da aralarında çok fazla bir FPS farkı olmuyorsa duz alacaktım. Genişletmek için tıkla... FiveM daha çok işlemci odaklı kartla pek alakası yok.
Heyyjoker dedi: Ben FiveM oynayacağım da aralarında çok fazla bir FPS farkı olmuyorsa duz alacaktım. Genişletmek için tıkla... FiveM daha çok işlemci odaklı kartla pek alakası yok.
Heyyjoker Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 İşlemci yeni değiştim Ryzen 5 5600 kartım RX580 ama bu ara çok sık şekilde WattMan hatası almaya başladım oynayamıyorum hiçbir oyunu. 584297 dedi: FiveM daha çok işlemci odaklı kartla pek alakası yok. Genişletmek için tıkla...
İşlemci yeni değiştim Ryzen 5 5600 kartım RX580 ama bu ara çok sık şekilde WattMan hatası almaya başladım oynayamıyorum hiçbir oyunu. 584297 dedi: FiveM daha çok işlemci odaklı kartla pek alakası yok. Genişletmek için tıkla...