1660 Super ile madencilik yapılır mı?

Akden1Z

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
1660 Super ekran kartım ile mining yapmayı düşünüyorum. Bilgisayarı günde 16 saat açık bıraksam aylık ne kadar kazanırım? Ayrıca oyun da oynuyorum. Oyunları nasıl oynayacağım? Bunun karta zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yaparken oyun oynarsanız kazım performansı düşer, 1660S ile mining yapabilirsiniz. Aylık 400-450 getirisi olur diye düşünüyorum. Rehber video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela ben 4 5 saat oyun oynuyorum miningi 20 dk önce durdurup bilgisayarı dinlendirip oyun oynayabilir miyim?

24 saat açık kalsa günde yaklaşık 2 dolar ediyor. 16 saatte daha da az getirir tabi. Sen bilirsin.

Aylık maksimum 480 gibi bir şeye denk geliyor tabii elektrik faturasına yeni gelen %15'lik zamdan sonra fatura iyice artar bence değmez ama gene de sen bilirsin.

Kartıma nereden ayar yapabilirim ben pek anlamıyorum da bu işlerden.

YouTube'da 1660S mining settings yazarak bulabilirsiniz. Videolar da anlatılanlar gibi deneyin. MSI Afterburner üzerinden yapacaksınız. Bu arkadaş anlatmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynadığınız oyuna göre kapatmanıza gerek bile olmayabilir. Ben FM oynarken ya da Dota oynarken kapatmıyorum, arkada biraz daha düşük performansla kazıyor yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…