H Hulkdanwalker Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 105 16 Nisan 2021 #11 Muiestyfa dedi: Görseldeki tek ekran kartı. Genişletmek için tıkla... O zaman yarın başlıyorum inşallah. Yorumlar için teşekkür ederim.
Muiestyfa dedi: Görseldeki tek ekran kartı. Genişletmek için tıkla... O zaman yarın başlıyorum inşallah. Yorumlar için teşekkür ederim.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #12 Hulkdanwalker dedi: O zaman yarın başlıyorum inşallah. Yorumlar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir saniye Ayancıkli misin
Hulkdanwalker dedi: O zaman yarın başlıyorum inşallah. Yorumlar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir saniye Ayancıkli misin
H Hulkdanwalker Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 105 16 Nisan 2021 #13 Muiestyfa dedi: Görseldeki tek ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım diyelim para birikti bunu kaç olunca ve nasıl çekiyoruz bir bilgin var mı yeniyim biraz Muiestyfa dedi: Bir saniye Ayancıkli misin Genişletmek için tıkla... Evet
Muiestyfa dedi: Görseldeki tek ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım diyelim para birikti bunu kaç olunca ve nasıl çekiyoruz bir bilgin var mı yeniyim biraz Muiestyfa dedi: Bir saniye Ayancıkli misin Genişletmek için tıkla... Evet
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #14 Hulkdanwalker dedi: Bir şey daha soracağım diyelim para birikti bunu kaç olunca ve nasıl çekiyoruz bir bilgin var mı yeniyim biraz Evet Genişletmek için tıkla... Özgür Karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Muiestyfa dedi: Özgür Karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Ayancık'da 10 seneden fazla yaşadım Karakurt'lardan tanıdığım vardı bayağı
Hulkdanwalker dedi: Bir şey daha soracağım diyelim para birikti bunu kaç olunca ve nasıl çekiyoruz bir bilgin var mı yeniyim biraz Evet Genişletmek için tıkla... Özgür Karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Muiestyfa dedi: Özgür Karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Ayancık'da 10 seneden fazla yaşadım Karakurt'lardan tanıdığım vardı bayağı
H Hulkdanwalker Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 105 16 Nisan 2021 #15 Muiestyfa dedi: Özgür karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hangi köyden ama tam bilemiyorum babama sormalıyım Muiestyfa dedi: Özgür karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Ayancık'da 10 seneden fazla yaşadım Karakurt'lardan tanıdığım vardı bayağı Genişletmek için tıkla... Mehmet karakurt Kemal karakurt ercan karakurt cemal karakurt amcalarım. Aslan karakurt dedem.
Muiestyfa dedi: Özgür karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hangi köyden ama tam bilemiyorum babama sormalıyım Muiestyfa dedi: Özgür karakurt var babası orman işletmede memurdu tanıyor musun? Ayancık'da 10 seneden fazla yaşadım Karakurt'lardan tanıdığım vardı bayağı Genişletmek için tıkla... Mehmet karakurt Kemal karakurt ercan karakurt cemal karakurt amcalarım. Aslan karakurt dedem.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #16 Hulkdanwalker dedi: Hangi köyden ama tam bilemiyorum babama sormalıyım Genişletmek için tıkla... Köyü bilemedim sen hangi köylüsün Orman işletmede çalıştım 7 yıl bütün köyleri gezmişimdir
Hulkdanwalker dedi: Hangi köyden ama tam bilemiyorum babama sormalıyım Genişletmek için tıkla... Köyü bilemedim sen hangi köylüsün Orman işletmede çalıştım 7 yıl bütün köyleri gezmişimdir
H Hulkdanwalker Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 105 16 Nisan 2021 #17 Muiestyfa dedi: Köyü bilemedim sen hangi köylüsün orman işletmede çalıştım 7 yıl bütün köyleri gezmişimdir Genişletmek için tıkla... Ayancık Ali köyü yeşilyurt olmayanından.
Muiestyfa dedi: Köyü bilemedim sen hangi köylüsün orman işletmede çalıştım 7 yıl bütün köyleri gezmişimdir Genişletmek için tıkla... Ayancık Ali köyü yeşilyurt olmayanından.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #18 Hulkdanwalker dedi: Ayancık Ali köyü yeşilyurt olmayanından. Genişletmek için tıkla... Ayancigin çıkışında hemen
Hulkdanwalker dedi: Ayancık Ali köyü yeşilyurt olmayanından. Genişletmek için tıkla... Ayancigin çıkışında hemen
H Hulkdanwalker Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 105 16 Nisan 2021 #19 Muiestyfa dedi: Ayancigin çıkışında hemen Genişletmek için tıkla... Evet. Babama sordum tanımıyormuş.
Muiestyfa dedi: Ayancigin çıkışında hemen Genişletmek için tıkla... Evet. Babama sordum tanımıyormuş.
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #20 Muiestyfa dedi: Ayancigin çıkışında hemen Genişletmek için tıkla... Gerçi Yeşilyurt Ayancık çıkışında olandı Hulkdanwalker dedi: Evet. Babama sordum tanımıyormuş. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum Karakurt 57 görünce kesin Ayancıkli dedim başlamadan önce haber et yardımcı olurum.
Muiestyfa dedi: Ayancigin çıkışında hemen Genişletmek için tıkla... Gerçi Yeşilyurt Ayancık çıkışında olandı Hulkdanwalker dedi: Evet. Babama sordum tanımıyormuş. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum Karakurt 57 görünce kesin Ayancıkli dedim başlamadan önce haber et yardımcı olurum.