Genel olarak bilgisayarımda son 1 aydır yaşanan stop sorunu var ve her oyunda var bazen Minecraft'ta bile var(bazı günler oluyor ama sadece haftada bir falan çok tuhafıma kaçıyor ve donma derecesinde FPS düşüklüğü ki bu problem arkadaşlarımda da var) LoL'de hissediliyor Full ayarlarda 144 FPS alırken 128'lere kadar düşüyor(LoL'de sezon ve optimizasyon temelli bir sorun olduğunu düşünüyorum) ETS Full ayarlarda 144 iken FPS virajlarda 90-110 arası oluyor ki düşük olmadığını biliyorum ancak dropa sebep oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? PC gereksinimleri yetmiyor olamaz ancak tüm oyunlarda olması işkillendiriyor beni. Windows 11le alakalı olabilir mi yoksa oyunların optimizasyon problemleri ile mi alakalı? Çünkü GTA yüksek Ultra-yüksek ayarlarda rahatça oynayabiliyorım.
Kullandığım sistem 1660 Super R5 3500 16 GB RAM.
Son 1 aydır herkes fps sorunu çekiyor, ayrıca pc kasma sorunuda eklendi buna.
Sebebi açık ve net windowsun 11 dayatması, işletim sistemine gönderdiği driverler tüm sistemi kepaze etti.
Son 1 aydır herkes FPS sorunu çekiyor, ayrıca PC kasma sorunuda eklendi buna.
Sebebi açık ve net Windows'un 11 dayatması, işletim sistemine gönderdiği sürücüler tüm sistemi kepaze etti.
Sağ ol ben de böyle düşünüyorum çünkü bütün oyunların optimizasyon problemleri olma ihtimali çok düşük ve Windows 11'e Microsoft'un dayatmasıyla geleceğimizi düşünüyorlar.