1660 Super model önerisi

SemihFromTurkey

Femtopat
NVIDIA'nın önerebileceğiniz 1660 Super 6 GB OC ekran kartlarından 2200-2500 bütçem var önerebileceğiniz en iyi marka hangisi? Yazabilirseniz sevinirim.

Gigabyte 1660 SUPER ekran kartı kullanıyorum 2 fanli modeli. İşlemcim FX 8350 olmasına ve kasa anakartimda ısınmasına rağmen 60 dereceyi kolay kolay geçmiyor.

MSI Ventus modeli nasıldır? Soğutma konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım Hb'de 2205 TL şu anda fiyat farkına değer mi?

Hocam zaten en ucuz modellerden. "Fiyat farkına değer mi?" Derken ne demek istediniz anlamadım.

Yani Ventus yerine bunları almak ne derece mantıklı anlamında sormak istemiştim anlam kapalılığı olmuş kusuruma bakmayın.

Yani Ventus yerine bunları almak ne derece mantıklı anlamında sormak istemiştim anlam kapalılığı olmuş kusuruma bakmayın.
Yarın İncehesap'ta olacak Gaming Gecesi'ni beklemenizi tavsiye ederim. Belki güzel bir model indirime girer. Onun dışında Ventus bence alınabilir bir model. 80 dereceye çıkmıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…