Merhaba arkadaşlar bu gece ya da yarın sipariş vereceğim 1660 Super'de model seçmede aşırı zorlanıyorum aşağıya modelleri bırakacağım. Açıklamalı şekilde neden seçmem gerektiğini söylerseniz ya da kullanıp kullanmadığınızı belirtirseniz iyi olur. Ben aslında Gigabyte modelini seçeceğim ama ses sorunu kronik diyorlar korkuyorum ASUS TUF arasında fazla fark yok onu da alabilirim ama onda da ısınma sorunu var diyorlar kafam iyice karıştı bir tane bonus 1660 Ti bırakacağım ama süperler OC model 1660 Ti ayarında olmazmı neyse bayağı uzun oldu umarım okursunuz
Not bütçe 2500 TL ama gene 1660ti oc gigabyte 3 fanlı modeli için son olarak 2700 TL'ye çıkıp alabilirim buna değermi.
Asus GeForce GTX 1660 Super TUF3 O6G Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Palit GeForce GTX 1660 Ti Dual 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam 1660 Super için fiyat 2000-2400 TL olmalı bence. 2400 olan da zorlanırsa yani. 2700 TL gibi bir bütçeden bahsediyorsunuz. Zamanında çok güzel indirimler yapıldı. Mesela geçenlerde İncehesap gaming gecesinde aşağıdaki ekran kartı 1900 TL'ye satıldı.
Nvidia stabilite konusunda önde olsa da AMD artık driverlar ile belirli modellerde olan sorunları çözüyor. f/p ekran kartı olarak AMD isterseniz şu model oldukça iyi ve indirimi de cabası.
1660 Super veya Ti'dan daha performanslı olacaktır. Stoklarını hızlıca bitiriyorlar. Asus'un AMD tarafındaki modellerinde ısınma sorunları mevcuttu ancak yeni EVO ile termal tasarımları yenilendi/düzenlendi ve şu an için bu fiyata en iyi RX 5600 XT modeli.
ASUS'un 1650 Super ekran kartı modelini kullanıyorum. Çok ısınmıyor zaten havalar sıcak olduğu için normal, kasamda da PSU olduğu için çok sıkıntı çıkarmıyor. ASUS çok köklü bir marka olduğu için ben onlara güvendim şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.