SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 2 Mart 2021 #31 Abuzer.Kömürcü dedi: Anladım peki bu ilk alığım zamanlarda 2 hafta önce boşta 39 derceydi ASUS GPU Tweak falan yükledim bir ayarı değiştimiş olabilir miyim çünkü 49 aldına düşmüuor Genişletmek için tıkla... En düşük dereceyi 49 yapmış olabilirsiniz bence ASUS Tweak silin veya sıfırlayın.
Abuzer.Kömürcü dedi: Anladım peki bu ilk alığım zamanlarda 2 hafta önce boşta 39 derceydi ASUS GPU Tweak falan yükledim bir ayarı değiştimiş olabilir miyim çünkü 49 aldına düşmüuor Genişletmek için tıkla... En düşük dereceyi 49 yapmış olabilirsiniz bence ASUS Tweak silin veya sıfırlayın.
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 692 Çözümler 7 2 Mart 2021 #32 Hüseyinyıldız dedi: Güç yönetimine baktınız mı? Belki maksimum güçtedir. Genişletmek için tıkla... Nihai performasta.
Hüseyinyıldız dedi: Güç yönetimine baktınız mı? Belki maksimum güçtedir. Genişletmek için tıkla... Nihai performasta.
Hüseyinyıldız Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #33 Abuzer.Kömürcü dedi: Nihai performasta. Genişletmek için tıkla... Birde optimum olarak ayarlayın.Bakalım değerler ne olacak?
Abuzer.Kömürcü dedi: Nihai performasta. Genişletmek için tıkla... Birde optimum olarak ayarlayın.Bakalım değerler ne olacak?
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 692 Çözümler 7 2 Mart 2021 #34 Hüseyinyıldız dedi: Bir de optimum olarak ayarlayın. Bakalım değerler ne olacak? Genişletmek için tıkla... Az önce yaptım işlemci 4.0'dan 0.97'ye düştü ekran kartı hala aynı yazdığınız zamandan beri aynı kasanın akağını da açtım şimdi.
Hüseyinyıldız dedi: Bir de optimum olarak ayarlayın. Bakalım değerler ne olacak? Genişletmek için tıkla... Az önce yaptım işlemci 4.0'dan 0.97'ye düştü ekran kartı hala aynı yazdığınız zamandan beri aynı kasanın akağını da açtım şimdi.
Hüseyinyıldız Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #35 Denetim masası güç ayarlarından değil Nvidia kontrol panelinden yapmanız gerekiyor.
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 692 Çözümler 7 2 Mart 2021 #36 SON FX BÜKÜCÜ dedi: En düşük dereceyi 49 yapmış olabilirsiniz bence ASUS Tweak silin veya sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... İndirdim Ayar Bu Şekilde normal mi ??? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 57,5 KB · Görüntüleme: 27
SON FX BÜKÜCÜ dedi: En düşük dereceyi 49 yapmış olabilirsiniz bence ASUS Tweak silin veya sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... İndirdim Ayar Bu Şekilde normal mi ???
Hüseyinyıldız Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #37 Abuzer.Kömürcü dedi: İndirdim ayar bu şekilde normal mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde mouse sağ tıkla>nvidia denetim masası>3D ayarlarının yönetilmesi>güç yönetimi modu>optimum güce ayarlayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Abuzer.Kömürcü dedi: İndirdim ayar bu şekilde normal mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde mouse sağ tıkla>nvidia denetim masası>3D ayarlarının yönetilmesi>güç yönetimi modu>optimum güce ayarlayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.