1660 Super + R5 3600 sistem ne kadar eder?

Arkadaşlar öncelikle sistemim İncehesap'tan geçen sene toplandı. Sistemimde hiçbir sorun yoktur her parçasının garantisi ve kutusu vardır. Sistemimi 6 ayda bir bakımını yapıyorum. Sistem hiçbir şekilde zorlanmadı. Mining vb. işler de kullanılmadı. Günde 2-3 saat kullandım veya kullanmadım. Oynadığım oyun CS:GO, PES2021 bu oyunları da Low ayarlarda oynadım. Demek istediğim ekran kartının fanları bile çalışmaya gerek kalmadı. Sistemin özellikleri aşağıda. Sahibinden veya Letgo'dan satışa koymak istiyorum. Sistemin sıfır fiyatı 17-18bin TL geçiyor bazı sitelerde. Güzel bir fiyat çıkarsa satmayı düşünüyorum.

Gigabyte B450M-S2H anakart.
Gigabyte GTX1660 Super 6gb GDDR3 3fan.
Ryzen 5 3600 3.6GHz 6Core.
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4.
James Donkey 480GB SSD.
Gamepower Horizon 650W Power suppley kasa.

Herkes yüksek fiyata sarı siteye koyuyor ya satılırsa diye. Dün monitör dahil r5 3600 rtx 2060 sistemi 12 bine buldum ben mesela. Ama sarı siteye gir bak 20 yazan da vardır bu sisteme. Birkaç aya yeni kartlar çıkınca bu kartlar eskiyecek. Siz aklınızdaki fiyattan ilana koyun geri dönüş olacak mı kontrol edin derim. Herkes ilana koyuyor ama satabilen pek yok bu fiyatlardan

Doğru diyorsunuz aslında.Rtx2060 biraz daha gtx1660super den fazla performans farkı olmasına rağmen aynı fiyata gidiyor desem yalan olmaz heralde.Örnekleri zaten sitelerde var.Bencede 11-12bin tl ye giderse iyi olur.Ne kadar bir fiyata ilana koymamı tavsiye edersiniz?

Hocam bu muhabbet ihtiyaç meselesi. Paraya ihtiyacın varsa ne kadara ihtiyacın var? Sistemi yükselteceksen yerine ne alacaksın? Satma sebebin de önemli yani. Her şeyin fiyatı yükseldi diye satıcı olmayanlar bile elindekini satılığa koyuyor belki satılır diyerek. Diğer adıyla tok satıcı herkes. Bu yüzden yüksek fiyata koyuyorlar. İnsanlar da bunları görüp piyasayı şekillendiriyor. Sadece bilgisayar anlamında değil tabii bu her konuda böyle. Sizin sisteme benzer sistemin 11 bine satıldığını gördüm ama elinizdeki Power ve SSD marka olarak kötü. 11 bine satabilirseniz iyi fiyata satmışsınız derdim

Pahalandı diye satmıyorum.Seneye üniversiteye gidersem kasa evde boş duracağı için satmayı düşünüyordum.12ye ilana koysam 11gibi bir fiyat uygun olur.Ssd ve power marka olarak kötü olarak bir önyargı herkeste var ama hiçbir sorun yaşmadım. 4-5 kez elektrik kesintisi oldu,herkesin dediği doğru olsaydı beniö power şuan patlamıştı.Ssd de fena sayılmaz herhangi bir hız düşmesi yaşamadım.

Bugün DH ilanlarında gördüm diye hatırlıyorum 3050ti laptop sıfır kutusunda 12500 civarına satılıyordu. Elinizdeki sistemi satıp iyi bir laptop alabilirsiniz üniversite için. Power biraz şans işi kardeşim umarım kötü bir olay yaşamana sebep olmaz. SSD için bir şey diyemem her SSD ömrünü tüketiyor. Benim laptopta Toshiba var ben pek memnun değilim. SSD konusunda Samsung'dan ötesi yalan

Tavsiyen güzel ama üzerine biraz düşünme vaktim oldu sistemi satmamaya karar verdim.Neden sorar isek bu sistemi satmak istesem ilerde almak istesem alamam.Zaten önümüzdeki 5-6 yıl içinde espor oyunları için (cs go,pes vb. gibi) yetse sorun olmaz.Üniversite için gelirsek,satmak için insan uğraşmaz hele bu pandemi döneminde evine alıcıların gelmesi aileyi rahatsız eder.Boşver dedim evde kalsın ben üniversiteye gidersem kullanamazsam kardeşlerim kullansın.Yinede verdiğiniz yardım ve bilgiler için teşekkür eder iyi geceler dilerim.

Rica ederim kardeşim. Tavsiye olarak belirtmiş olayım eğer elinizdekini satacak olursanız gelen parayı dolar şekline çevirip yenisini arayın. TL değer kaybetse de kazansa da bu tür elektronik aletler dolar üzerinden hesaplandığı için elinizde her zaman yenisini alabileceğiniz paranız olur. İyi geceler kendinize iyi bakın, şimdiden üniversitede başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…