Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 3 Şubat 2023 #11 WHT dedi: 1650S Ryzen 3 3100 8 GB RAM 1080p Max ayarda 30-40 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Video sahibi bu ayarlarda 60- alıyor,siz nasıl max ayarlarda o değerleri alabiliyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WHT dedi: 1650S Ryzen 3 3100 8 GB RAM 1080p Max ayarda 30-40 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Video sahibi bu ayarlarda 60- alıyor,siz nasıl max ayarlarda o değerleri alabiliyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 3 Şubat 2023 #12 Merdo34 dedi: Video sahibi bu ayarlarda 60- alıyor, siz nasıl Max ayarlarda o değerleri alabiliyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum gördüğüm bütün ayarları en sona çektiğimde öyle olmuştu diye hatırlıyorum. Geçen sene oynamıştım yanlış hatırlıyor olabilirim.
Merdo34 dedi: Video sahibi bu ayarlarda 60- alıyor, siz nasıl Max ayarlarda o değerleri alabiliyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum gördüğüm bütün ayarları en sona çektiğimde öyle olmuştu diye hatırlıyorum. Geçen sene oynamıştım yanlış hatırlıyor olabilirim.