Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #11 Fortnite'da directx12 yapınca ayarlar gelmiyor. Büyük ihtimalle driver'dan dolayı ama gelse bile 20 fps zor alır. RTX için özel çekirdekler yok.
Fortnite'da directx12 yapınca ayarlar gelmiyor. Büyük ihtimalle driver'dan dolayı ama gelse bile 20 fps zor alır. RTX için özel çekirdekler yok.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #12 Kolpa Ayhan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun Windows Edition olmadığı için shader olduğu çok belli.
Kolpa Ayhan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun Windows Edition olmadığı için shader olduğu çok belli.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 24 Ekim 2020 #13 Recoo dedi: Metro Exodus açtım. Ama pek bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Performans nasıl hocam? Büyük bir FPS düşüşü söz konusu mu? Görüntüye nasıl etki etti?
Recoo dedi: Metro Exodus açtım. Ama pek bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Performans nasıl hocam? Büyük bir FPS düşüşü söz konusu mu? Görüntüye nasıl etki etti?
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #14 Kolpa Ayhan dedi: Bir yerde NVIDIA'nın bazı kartlara RTX desteği getirdiğini duymuştum. Genişletmek için tıkla... Başında RTX yazmadığı sürece RT'yi kullanmazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2020
Kolpa Ayhan dedi: Bir yerde NVIDIA'nın bazı kartlara RTX desteği getirdiğini duymuştum. Genişletmek için tıkla... Başında RTX yazmadığı sürece RT'yi kullanmazsın.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #15 SeastoreKing dedi: Başında rtx yazmadığı sürece ray tracing kullanmazsın. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor. Ama RTX on FPS off oluyor.
SeastoreKing dedi: Başında rtx yazmadığı sürece ray tracing kullanmazsın. Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor. Ama RTX on FPS off oluyor.
Kolpa Ayhan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 407 24 Ekim 2020 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.787 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #17 Chloe Price dedi: Performans nasıl hocam? Büyük bir FPS düşüşü söz konusu mu? Görüntüye nasıl etki etti? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum. Ama baya fps düşüşü oluyordu. Metroyu tekrar indirip deniyeceğim. Yarın söylerim.
Chloe Price dedi: Performans nasıl hocam? Büyük bir FPS düşüşü söz konusu mu? Görüntüye nasıl etki etti? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum. Ama baya fps düşüşü oluyordu. Metroyu tekrar indirip deniyeceğim. Yarın söylerim.