1660 Super Satıp 3060 Almak

Makaleler
6
Yer
The Netherlands
Elimde GTX 1660S Gaming X modeli var. Mart 2020'de 1950 TL'ye almıştım Vatan Bilgisayar'dan. Bugün merak edip piyasasına bakayım dedim, 4500-5000 bandında fiyatlar. GameGaraj'a 3060 stoğu gelecekmiş ancak ne kadar geleceğini öğrenmek için bugün arayacağım. Satıp 3060 almak çok mantıklı geliyor bana ancak stok sıkıntısı var işte. Kimileri 2, kimileri 5 dk.da stok bitecek demişler. Satıp 3060 alamazsam kartsız kalacağım bir de o var. Bu konuda görüşlerinizi bilmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kumar oynamak gibi. Tamamen şansa kalmış. Ben şansımı denerdim ancak risk de fazla.

Hocam satıp geçici 750 Ti alın. Veya ucuza başka bir şey. Stok olunca da 3060 alırsınız. YTD

Risk budur! Alın riski, 2070'den daha güçlü karta sahip olun.

4500 liraysa satın fakat üstüne para koymadan 3060 alabileceğinizi düşünmüyorum, hızlı olmak da şart.

3060 benim tahminime göre GameGaraj'da ilk gün stoklar bitmeden çıkacağı fiyat 4299TL.

Hocam, şahsen ben ikinci el 1660S alacağıma 3060 tercih ederdim sizin kartı alacak kişiyi bulmanız zor önce bunu bir düşünün.

Ekran kartınız olmadan uzun süre bekleme riskiniz var bir de üstüne para eklemeniz gerekecek. Değer mi bilemedim.

GameGaraj tekli kart satışı yapmayacakmış. Sistem halinde satılacak. Ayrıca büyük kumar oynarsınız kartınızı satarsanız. Satmadan bir şekilde yeni bir kart almaya çalışın. Diğer mağazalarda tekli kart satışı yapılabilir. Araştırmak gerekiyor.

İlk günlerde hazır sistemlerde, sonraki günlerde ise tekli satışa çıkaracklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…