1660 Super satmak mantıklı mı?

1 ay sonra bu konuya geri döneceğim. O zaman konuşuruz.
Satıcılar bu fiyatları gördü. Kur ortada. Yeni nesil kartlar 4500 lira civarından piyasaya sunulacaktı sözde resmi kaynakta ama 7bin altına bile çıkmadılar.

Bir ay sonra bu durum yine böyle olacak.

Ağlamaya devam edip alnınıza "Yanıldım" dövmesi yapacaksanız iddiaya girerim ustam?

Ethereum 2.0, fiyatının düşmesi vs. derken ben de bu stok sıkıntısı olayının, en azından ekran kartı olarak sonuna geldiğimizi düşünüyorum.
Yurtdışından gelen RTX 3060'ları 6500 liraya bulabiliyoruz. Stok sorunu çözülse 4500-5000 liralara kadar rahat düşecektir.
Şu anda ben de GTX 1660 kartımı satmaya çalışıyorum ve inanın 4000 liraya bile yazan yok.
Ya insanlar da bu durumun farkında, piyasa çözülüyor diye düşünüyor. Ya da ben çok talihsizim.
5000 üstüne satma ihtimaliniz çok düşük, fiyatı ona göre kendiniz düşünürsünüz.

Ben de 5700XT'mi satıp 1650S falan almayı düşünüyorum.

Çok itici bir tipsin doğrusu, ben kahin değilim. Türkiye'deki satıcılar fırsatçı bunda hemfikiriz. Ama dünyada düşmeye başlayınca mecbur bir noktadan sonra Türkiye'dede düşecek. Maksimum 2 ay için iddiasına varım.

Hocam neden bu kadar karamsarsınız? Ben fiyatların yukarıda kalması için bir sebep göremiyorum.
Tek gördüğüm sıkıntı, yine Türk milleti. E-ticaret siteleri kartların fiyatını düşürmeyecek gibi geliyor. Nasıl olsa, havadan para onlar için.
Aldığı fiyat kadar kâr ekliyor ekran kartına.
Onun dışında ETH çok ani bir sıçrama yapmazsa, zor gibi. Çin de darbe vurdu, Amerika'nın da yasaklayabileceği söyleniyordu. ETH 2.0 geliyormuş vs. vs. çok işin içinde değilim ama ben böyle biliyorum.

Valisiniz diye insanları küçük görmeyin.

Düşse bile dolar kuru 5 TL olacak değil ya?
Şuan 12 bin liraya alınan kart 10.500 e alınır yine satılır. Bırakın boş hayali. Gidip 3bin liraya RTX 3070 almayı mı düşünüyorsunuz Dolar kuru 12 olacakken...

Ben de 5700XT'mi satıp 1650S falan almayı düşünüyorum.
Hocam 2 ay öncesine kadar 10-11 bin TL'ye satabilirdiniz ama şu anda 8.000 TL'ye satarsanız iyi bence. Kart alımını durdurdu çoğu miningci.
Ben de 1660 satıyordum. İlgilenirseniz yazabilirsiniz ayrıca.
Ülkemizde dolar gerçeği var, çok haklısınız ama öyle bir devalüasyon zor bence. Biraz daha zamanı var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…