1660 Super sistem ne kadar eder?

Sisteminizin ne kadar edeceğini biliyorsanız açmayın konu burada. Arkadaşlar fiyat belirtmiş ki en en fazla 8000TL eder daha yükseği olmaz. Daha yükselirken satarım diyorsanız koyun ilanı.
Arkadaşa katılıyorum belki alcak enayi bulursunuz o fiyata bir şansınızı deneyin.

Böyle toplanmış hali ile millet ölü fiyat yazar.
Parçaları tek tek satıp iyi fiyat alırsınız.

Ekran kartı ikinci eli en düşük 5.500 lira.
İşlemci en düşük 1.300 lira.
Kasa + PSU 1.000 lira.
RAM'ler (2x400) 800 lira.
Anakart en düşük 400 lira.
SSD 300 lira
HDD 300 lira.

Böyle tek tek satarsanız 9 bin liradan fazla ediyor.
Toplu satarsanız 1.500 - 2.000 zarar edersiniz.

Sisteminizin ne kadar edeceğini biliyorsanız açmayın konu burada. Arkadaşlar fiyat belirtmiş ki en en fazla 8000TL eder daha yükseği olmaz. Daha yükselirken satarım diyorsanız koyun ilanı.
Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Sadece 8000 TL'ye 1650'nin bile zor alındığı, doların giderek arttığı şu zamanda biraz az geldi o kadar.

Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Sadece 8000 TL'ye 1650'nin bile zor alındığı, doların giderek arttığı şu zamanda biraz az geldi o kadar.

Hocam sıfır piyasası farklı, 2. el piyasası farklı. Bir ürünün sıfır kutusu açıldığı anda 2. el durumuna düşer ve en az %25 değer kaybı olur. Zaten şu piyasada 8-10k bütçesi olanların çok çok büyük bir kısmı Donanım Arşivi gibi kanalların sistem toplamasını bekleyip onu alıyor. Yakın zamanda da sizin sisteminize çok benzer bir sistem 8K'ya satıldığı için 8K uygun gibi geliyor bana da. Eğer laptop alacaksanız bence direkt takaslayın kafanıza yatan bir laptopla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistem aşırı uygundu tabi ama reklam için sınırlı stokla verdiler. Az maliyetle iyi reklam yaptılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı