1660 Super sisteme 2K monitör nasıl olur?

Dostum ben 3070 alana kadar yaklaşık 2 3 ay 1660 Super'le 2 k monitör kullandım. Birçok oyunu orta yüksek ayarlarda oynatıyor bence alınabilir. Oynadığım oyunlar Ark, GTA 5, AC Odyssey, Valhalla, Star Wars serisi, morhau hemen hemen hepsini yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynadım.

Rekabetçi oyunlar dışında sürekli hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum, ayrıca PlayStation 4Ü de o monitörden kullanacağım.

PS4 ile 1660 Super çok iyi 2K performans vermez ama oynayacağın oyunlar olur bence güzel 1080p IPS panel bir monitör alın.
Bütçe?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fena performans vermiyor aslında eğer IPS panel ise alınabilir.

Dostum ben 3070 alana kadar yaklaşık 2 3 ay 1660 Super'le 2 k monitör kullandım. Birçok oyunu orta yüksek ayarlarda oynatıyor bence alınabilir.
ekran kartıyla uyuşmaz diye düşünmüştüm ama sanırım sıkıntı olmuyor ultra oynamıyorum zate
PS4 ile 1660 Super çok iyi 2K performans vermez ama oynayacağın oyunlar olur bence güzel 1080p IPS panel bir monitör alın.
Bütçe?
3000TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…