sabo612 Decapat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 394 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #1 Ekran kartı bugün geldi gidip bilgisayarcıya taktırdım oyuna girerken ve oyundan çıkarken siyah ekran oluyor bazen takılı kalıyor video ekliyorum. DP kablosunu söküp takınca düzeliyor. DP kablosu falan sağlam. i5 9400F. 8x2 2666 MHz Kingston RAM. 1 TB Seagate Barracuda HDD. 600W FSP PSU. Bir önceki kartım RX590'da böyle bir sorun yoktu yardımlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartı bugün geldi gidip bilgisayarcıya taktırdım oyuna girerken ve oyundan çıkarken siyah ekran oluyor bazen takılı kalıyor video ekliyorum. DP kablosunu söküp takınca düzeliyor. DP kablosu falan sağlam. i5 9400F. 8x2 2666 MHz Kingston RAM. 1 TB Seagate Barracuda HDD. 600W FSP PSU. Bir önceki kartım RX590'da böyle bir sorun yoktu yardımlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm sabo612 7 Ağustos 2020 Megaton dedi: Burasını anlayamadım olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Yok, düzeldi. Dragon Center'da yapıyormuş sanırım onu kaldırdım, sorun bitti herhalde. Dragon Center olmasa sıkıntı olmaz oyuna girerken, ayarları falan değiştiriyor.
Megaton dedi: Burasını anlayamadım olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Yok, düzeldi. Dragon Center'da yapıyormuş sanırım onu kaldırdım, sorun bitti herhalde. Dragon Center olmasa sıkıntı olmaz oyuna girerken, ayarları falan değiştiriyor.
Jarex Centipat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 4 Çözümler 11 28 Ağustos 2020 #21 Dragon Center kaldırmak çözüm olmuş geçmiş olsun. Artı 0 Eksi