S Seriously Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #21 strigoi dedi: Geçmiş olsun. 7500 lira, bu sistem için iyi değil. Genişletmek için tıkla... Monitör ve kasadan dolayı mı?
strigoi dedi: Geçmiş olsun. 7500 lira, bu sistem için iyi değil. Genişletmek için tıkla... Monitör ve kasadan dolayı mı?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Şubat 2021 #22 Seriously dedi: Monitör ve kasadan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Monitör, kasa ve PSU çok daha iyi olabilirdi. Keşke almadan önce bir sorsaydınız. Aynı zamanda işlemci daha iyi olabilirdi vs.
Seriously dedi: Monitör ve kasadan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Monitör, kasa ve PSU çok daha iyi olabilirdi. Keşke almadan önce bir sorsaydınız. Aynı zamanda işlemci daha iyi olabilirdi vs.
S Seriously Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #23 Byfistik dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... buldum INTEL 9400F-ASUS ROG-STRIX-GTX1660S-O6G-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da strigoi dedi: Monitör, kasa ve PSU çok daha iyi olabilirdi. Keşke almadan önce bir sorsaydınız. Aynı zamanda işlemci daha iyi olabilirdi vs. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Pek anlamadan almıştım. Bir de acil lazımdı. 2 yıl garantisi var hepsinin. İşlemci konusunda 10. nesil alabilirdim fakat oem sistem olduğundan değiştiremiyordum. 7500 tl bütçem vardı. ftftc_ dedi: Rampage seni üzer. Genişletmek için tıkla... Rampage neden kötü deniyor her yerde? Son düzenleme: 9 Şubat 2021
Byfistik dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... buldum INTEL 9400F-ASUS ROG-STRIX-GTX1660S-O6G-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da strigoi dedi: Monitör, kasa ve PSU çok daha iyi olabilirdi. Keşke almadan önce bir sorsaydınız. Aynı zamanda işlemci daha iyi olabilirdi vs. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Pek anlamadan almıştım. Bir de acil lazımdı. 2 yıl garantisi var hepsinin. İşlemci konusunda 10. nesil alabilirdim fakat oem sistem olduğundan değiştiremiyordum. 7500 tl bütçem vardı. ftftc_ dedi: Rampage seni üzer. Genişletmek için tıkla... Rampage neden kötü deniyor her yerde?