Bilgisayarı yenilemek. Bir gamepad alırsınız olur biter. Sony oyunlarını zaten bilgisayara getirmeye başladı. Bilgisayarda istediğiniz zaman klavye fare, istediğiniz zaman gamepad kullanma şansınız olur.
Bilgisayarı yenilemek. Bir gamepad alırsınız olur biter. Sony oyunlarını zaten bilgisayara getirmeye başladı. Bilgisayarda istediğiniz zaman klavye fare, istediğiniz zaman gamepad kullanma şansınız olur.
Katılıyorum ayrıca PC de Türkçe yama felan indirip oynamaya şansınız var. PlayStation da bu ihtimal yok diye biliyorum. Her türlü PC diyorum ben. Bir tek fifa yada pes oynarken iyi PlayStation.
Katılıyorum ayrıca PC de Türkçe yama falan indirip oynamaya şansınız var. PlayStation'da bu ihtimal yok diye biliyorum. Her türlü PC diyorum ben. Bir tek FIFA'ya da pes oynarken iyi PlayStation.
Hocam o yaptığınız işe bağlı. Online oyunlar oynuyorsanız 2 3 yıl daha gider. AAA oyunlar oynuyorsanız yavaştan veda etmelisiniz önümüzdeki yıl içerisinde.