justwatch2222 Decapat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #11 Merdt dedi: Hocam o yaptığınız işe bağlı. Online oyunlar oynuyorsanız 2 3 yıl daha gider. AAA oyunlar oynuyorsanız yavaştan veda etmelisiniz önümüzdeki yıl içerisinde. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam PS 5'e gerek yok o zaman değil mi?
Merdt dedi: Hocam o yaptığınız işe bağlı. Online oyunlar oynuyorsanız 2 3 yıl daha gider. AAA oyunlar oynuyorsanız yavaştan veda etmelisiniz önümüzdeki yıl içerisinde. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam PS 5'e gerek yok o zaman değil mi?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Mart 2023 #12 justwatch2222 dedi: Anladım hocam PS 5'e gerek yok o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Bence yok. Yine de kararınızı vermeden biraz daha araştırın ben etkilemiş olmayayım.
justwatch2222 dedi: Anladım hocam PS 5'e gerek yok o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Bence yok. Yine de kararınızı vermeden biraz daha araştırın ben etkilemiş olmayayım.
justwatch2222 Decapat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #13 Merdt dedi: Bence yok. Yine de kararınızı vermeden biraz daha araştırın ben etkilemiş olmayayım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Merdt dedi: Bence yok. Yine de kararınızı vermeden biraz daha araştırın ben etkilemiş olmayayım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.