G GoefBlem Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #11 Efe Alçı dedi: zotac 1660s almaktansa 1660 gaming x al derim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ama eğer mümkünse nedenini de söyler misin ikisi arasında ne fark var Ahmet_N34 dedi: Hiç de bile 1660S daha iyi ve güçlü bir kart. Genişletmek için tıkla... evet s modelinin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama gaming x in fiyatı da bunlara yakın ben de belki daha iyidir diye düşündüm
Efe Alçı dedi: zotac 1660s almaktansa 1660 gaming x al derim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ama eğer mümkünse nedenini de söyler misin ikisi arasında ne fark var Ahmet_N34 dedi: Hiç de bile 1660S daha iyi ve güçlü bir kart. Genişletmek için tıkla... evet s modelinin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama gaming x in fiyatı da bunlara yakın ben de belki daha iyidir diye düşündüm
Umut Yiğit Türkmen Kilopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 204 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 GoefBlem dedi: teşekkürler ama eğer mümkünse nedenini de söyler misin ikisi arasında ne fark var evet s modelinin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama gaming x in fiyatı da bunlara yakın ben de belki daha iyidir diye düşündüm Genişletmek için tıkla... GTX 1660'larda GDDR5 bellek, GTX 1660S'lerde ise GDDR6 bellek bulunuyor. bu da büyük oyunlarda 5, 10 FPS'e kadar kazanç sağlatır.
GoefBlem dedi: teşekkürler ama eğer mümkünse nedenini de söyler misin ikisi arasında ne fark var evet s modelinin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama gaming x in fiyatı da bunlara yakın ben de belki daha iyidir diye düşündüm Genişletmek için tıkla... GTX 1660'larda GDDR5 bellek, GTX 1660S'lerde ise GDDR6 bellek bulunuyor. bu da büyük oyunlarda 5, 10 FPS'e kadar kazanç sağlatır.
G Groot27 Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #13 1660S al derim ama Zotac'la ilgili bir fikrim yok.