Geforce Mx130
Kilopat
2.elde ikisi de ayni fiyata geliyor. RX 5600XT almak istiyorum ve performansının daha iyi olduğunu biliyorum ancak driver sorunu olduğunuda biliyorum. Ne yapsam karar veremedim.
Deneme şansım yok hocam. Rx5600xt'nin sahibine sorduğumda olmadı dedi.Driver sorunu bir şanstır. Yerinde deneme şansınız var ise güncel driveri kurup deneyin. Nvidia da bile bazen yaşanabiliyor.
R5 5500 alacağım ama Rx5600xt daha performanslı değil mi?Aralarından 1660S'yi öneririm ama işlemcinle darboğaz yapmayacağına emin ol. Bu iki kartta yapabilir veya yapmaz (işlemcine göre değişir)
Aynı kart mı hocam?Bende olmadı bir sorun.
2.elde Watmann yersem iade şansım olur mu?Driver sorunu bir şanstır. Yerinde deneme şansınız var ise güncel driveri kurup deneyin. Nvidia da bile bazen yaşanabiliyor.
R5 5500 alacağım ama RX 5600XT daha performanslı değil mi?
Aynı kart mı hocam?
2.elde WattMan yersem iade şansım olur mu?
Satıcı yüksek ihtimal ile kabul etmek istemeyecektir gidip sözcükleriniz ile sıkıştırıp alabilirsiniz.R5 5500 alacağım ama Rx5600xt daha performanslı değil mi?
Aynı kart mı hocam?
2.elde Watmann yersem iade şansım olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.