1660 Super vs RX 590 8 GB vs RX 5500 XT 8 GB

doruk843

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime H510M-K
İşlemci:İntel Core i5-11400F
RAM:16 GB 2X8 3200 MHz
Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX 6600 8 GB
500 GB NVME M2 SSD
Windows 11 Pro 22h2
Meslek
Öğrenci
Merhabalar 15 tatilde bilgisayar toplayacağım. Ama ekran kartı arasında kararsız kaldım sizce hangisi iyi aralarında ne gibi farklar var? Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Arkadaş sistemin hakkında bilgi neden yazmıyorsun? Sana tavsiye edecek insan neye göre edecek. İşlemcin nedir,monitörün kaç çözünürlüklü bunları yazda ona göre öneri verelim.

Arkadaş sistemin hakkında bilgi neden yazmıyorsun? Sana tavsiye edecek insan neye göre edecek. İşlemcin nedir, monitörün kaç çözünürlüklü bunları yazda ona göre öneri verelim.

Çok haklısınız sistemin diğer parçalarını da yazayım yalnız anakart ve kasayı daha seçmedim.
İşlemci Ryzen 5 2600X.
RAM 16 GB DDR4 3000 MHz 1X16.
1TB 7200 RPM hard disk.
480 GB M.2 SSD.
600W harici PSU.
24 inç Full HD 1920x1080 75 Hz 1ms monitör.

Ne olursa bence Nvidia dan ayrılma. Rx590 GTX 1660 arasında çok kalmıştım yaklaşık 2 ay önce Nvidia seçtim. Yazılımı olsun desteği olsun hepsi daha memnun edici. Eğer FPS farkına çok aldanıyorsan bence pek bakma derim güç tüketimi ısınma falan derken sana pahalıya patlayabilir. AMD hater değilim. Işlemcide de kral onlar bence ').

Bence 1080p için GTX 1660 S bu seçeneklerin içinde en iyisi, hem stabil hem serin çalışır kafanda rahat olur. Son olarak önemli bir konu daha var, oynadığın oyunlara dikkat et Nvidia'mı yoksa AMD'mi tabanlı oyunlar çoğunluk hangisiyle kararını ona daha çok yönlendir.

Buyrun buradan canlı canlı oyun testlerini görebilirsiniz. Açık ara 1660 Super diğer iki karttan daha yüksek bir performans sunacaktır. Sisteminizdeki işlemci bu kartları rahatlıkla besleyecek güçte. 1660 Super'i tercih etmenizi öneririm, eğer bütçeniz bu kartı almaya müsaade etmiyorsa daha güncel ve serin çalışan RX 5500XT'i alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı