1660 Super'den RTX 3060 12 GB ekran kartına gecmeli mi? Bu kadar kayda deger fark var mı 10k vermeye ekran kartına?
10k bütçeye 3060ti alınıyordu en son. Onlara da bir bakın.1660 Super'den RTX 3060 12 GB ekran kartına gecmeli mi? Bu kadar kayda deger fark var mı 10k vermeye ekran kartına?
Yetmediği şey yok derken rdr2 de ultra +60 sağlıyor mu? Veya cyberpunk? Rx590 ile aşırı bir farkı yok diye biliyorum çünkü o kartın. Ayarları kısarak oynanacaksa tabi hala yeterli diyebiliriz.Ben de GTX 1660 Super kullanıyorum, 1080P'de yetemediği şey yok; bana göre şimdilik değişim yapmak gereksiz ama siz bilirsiniz.
Benim için 35-40 FPS dolayları Ultra ayarlarda RDR2 için kafi, 1-2 ayarı ufaktan kısıp 60+ FPS alınabilir.Yetmediği şey yok derken rdr2 de ultra +60 sağlıyor mu? Veya cyberpunk? Rx590 ile aşırı bir farkı yok diye biliyorum çünkü o kartın. Ayarları kısarak oynanacaksa tabi hala yeterli diyebiliriz.
Benim için 35-40 FPS dolayları Ultra ayarlarda RDR2 için kafi, 1-2 ayarı ufaktan kısıp 60+ FPS alınabilir.
İşin özü, para varsa neden olmasın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.