1660 Super'den RTX 3060'a geçmeye değer mi?

Kaan1367

Hectopat
Daha fazla  
1660 Super'den RTX 3060 12 GB ekran kartına gecmeli mi? Bu kadar kayda deger fark var mı 10k vermeye ekran kartına?

Son düzenleyen: Moderatör:
1660 Super'den RTX 3060 12 GB ekran kartına gecmeli mi? Bu kadar kayda deger fark var mı 10k vermeye ekran kartına?
10k bütçeye 3060ti alınıyordu en son. Onlara da bir bakın.

Yetmediği şey yok derken rdr2 de ultra +60 sağlıyor mu? Veya cyberpunk? Rx590 ile aşırı bir farkı yok diye biliyorum çünkü o kartın. Ayarları kısarak oynanacaksa tabi hala yeterli diyebiliriz.
Benim için 35-40 FPS dolayları Ultra ayarlarda RDR2 için kafi, 1-2 ayarı ufaktan kısıp 60+ FPS alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşin özü, para varsa neden olmasın?

1660S'in 1080p Ultra'da açamayacağı çok oyun yok hatta hiç yok bile denebilir bence değmez 3060 değmez ama 3060 Ti değer veya NVIDIA takıntınız yoksa Bütçeyi 1K arttırıp RX 6750 XT alabilirsiniz gerçekten çok fark edecektir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için 35-40 FPS dolayları Ultra ayarlarda RDR2 için kafi, 1-2 ayarı ufaktan kısıp 60+ FPS alınabilir.

İşin özü, para varsa neden olmasın?

Tabi para varsa neden olmasın:)
3060ti veya 6700xt için net değer. Ama 3060 için değmez gibi geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı