1660 Super'e işlemci önerisi

Bütçe
700-1500

mrkomec

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Zamanında 700₺ e aldığım Ryzen 5 2600 işlemcim 1.5 sene sonra arıza yaptı. Garantiden stokta ürün olmadığı bahanesiyle para iadesi geldi maalesef şu an aynı işlemciyi 700₺ e alma mümkünatım yok. Şaka gibi bir durumdayım. Ekran kartım 1660 Super. Hangi işlemciyi almam gerekir. Ryzen 3 1200'e baktım, darboğaz yapıyor sanırım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakartım B450 Gaming Plus Max.

1600af alabilirseniz iyi olur.

Ryzen 3 3100 ile kullanıyorum memnunum darboğaz sıkıntısı yaşamadım tabi daha güçlüsü öneriliyor bu kart için bütçe meselesi o da

2. el 3600 öneririm.
para iadesini kabul etmekle hata yapmışsınız

Para iadesini kabul etmeyecektim. Vatan Bilgisayar'daki yetkililerle de görüştüm, istersen git uğraş bir şey değişmeyecek dendi. Aynı konuda sorun yaşamış biriyle de görüştüm. Üstelik ekran kartıyla yaşadı. Hakem heyeti stokta ürün görülmediği için faturadaki meblağı ödettiriyor. Ekstra sonucu beklediğim için 20-30 gün zararım oluyor. Mağduriyetime neden olanlara helal etmiyorum. Maalesef kanunen açığımız çok olduğu için büyük firmalar bunu iyi kullanıyor yapacak bir şey yok. 2. el ürünlere göz atıyorum fakat güvenilir olup olmadığı konusunda muallaktayım. Aldığım ürünü nasıl test edeceğim, neyine dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok.
Güzel indirimler oluyor mu? Hiç dikkat etmemiştim. Teşekkürler.

Şansa bağlı oluyor mesela geçen cuma 3500x 1500tl olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…