1660 Ti Call of Duty: Advanced Warfare kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sistemdeneme

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
1660TI
Anakart
H510M-A-PRO
İşlemci
i3-10100F
Herkese merhaba, sistemim aşağıda belirttim 1-2 görev oynuyorum. Kasmadan donmadan fakat bir süre sonra hafif hafif kasmaya başlıyor, oyunum orijinal. Darboğaz gibi bir şey oluyor, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı kaç yıllık, driverlar güncel mi?
Ekran kartının kaç yıllık olması ne değiştirecek? Gücü falan mı azalıyor?
Oyunda iken sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?

Herkese merhaba, sistemim aşağıda belirttim 1-2 görev oynuyorum. Kasmadan donmadan fakat bir süre sonra hafif hafif kasmaya başlıyor, oyunum orijinal. Darboğaz gibi bir şey oluyor, nasıl çözebilirim?
Arkaplanda discord fln açıksa kapat. Birde hdd ssd kullanımlarına bak. Kasayı uzun süre temizlemediysen temizle daha iyi olur.

Düzenleme: oyunun steamdeki yorumlarına baktım optimizasyondan şikayetçi olanlar var. Oyundan kaynaklı sanırım.

Ekran kartının kaç yıllık olması ne değiştirecek? Gücü falan mı azalıyor?
Oyunda iken sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?

Evet throttledan gücünün düşmesi mümkün 2-3yıllık bir kartsa bakıma ihtiyaç duyabilir.

O oyunda bir problem var. Bende de sistemimin iyi olmasına rağmen kasıyordu bazen. Kasmayıncaya kadar oyunu yeniden başlatıyordum hep.

merhabalar nvidia kullananlar için çözüm: nvidi denetim masasını açıp "3d ayarların yönetilmesi" diye bir kısım var onu seçiyoruz, onu seçtikten sonra gelen kısımdan program ayarları tuşuna tıklıyoruz ve özelleştirilmiş program diye bi kısım geliyor ordan oyunumuzu bulup seçtikten sonra seçim kısmı geliyor birtane sizde muhtemelen otomatiktir o , onu değiştirip yüksek performanslı nvidia işlemcisi gibi birşey var onu seçiyoruz tamamdır

Hocam bilgisayarınızdan olacağını düşünmüyorum i7 14700HX RTX 4070 ekran kartı 32 GB RAM olan bilgisayarımda bile oyun kasıyor ve bazı yerlerde donup kalıyor. Muhtemelen oyunda bir problem var crackli de değil orijinal oyun bu arada Steam'den oynuyorum.

Hocam bilgisayarınızdan olacağını düşünmüyorum i7 14700HX RTX 4070 ekran kartı 32 GB RAM olan bilgisayarımda bile oyun kasıyor ve bazı yerlerde donup kalıyor. Muhtemelen oyunda bir problem var crackli de değil orijinal oyun bu arada Steam'den oynuyorum.

Çözümü bir sitede buldum garip bir şekilde tamamiyle düzeldi ve bütün ayarlar 2K full'de oynuyorum tek bir donma kasma yok şu an link olarak buraya da bıraktım. Call of Duty Advanced Warfare Lag Kasma Sorunu Çözüm Önerile...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı