1660 Ti driver kurulmuyor

Daha fazla  
"Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir." Uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kendi sitesinden indirdim her şeyini, GeForce Experience kullanmaya çalışınca da "önerilen sürücü indirilemedi" hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Global'deki DCH sürücüleri kurmayı dene:

Masaüstü kullanıyorsan bunu kur:
Laptop kullanıyorsan bunu kur:

DDU ile sürücünüzü silip daha sonra Geforce Experience indirip sürücüyü otomatik kurmayı deneyin.
Sürücü Güncellemeleri ve Optimal Oyun Ayarları | NVIDIA GeForce Experience

Uyumlu değil hatasını çocuktan alıp düzeltmiştim ne günlerdi neyse asıl konumuza dönelim.
GeForce expirenceden güncelleme indirme maalesef sistemin yeni sürümleri kaldırmıyordur.
Şimdi abicim. NVIDIA'nın sürücü yükle kısmından.https://www.nvidia.com.tr/drivers buraya girin sonradan beta ve eski sürücü aramaya gelin ekran kartınızı sürümünüzü vesaire seçin sonradan önerilenin altındaki kuruluma basınız gelin ve yükleyin yükleme sırasında uygulama indirilmezse kabul et ve yükleye sol tıkla yeni pencerede aç deyip işleminiz tamamlanmıştır benim bilgim bu kadar görüşürüz .

Daha dün aynı sorun başıma geldi GeForce experience ile güncelledim fakat AMD'de de aynı sorun olduğu için onu henüz güncelleyebilmiş değilim.

Abilerim kardeşlerim hepinizin yardımı için teşekkür ederim dediğiniz herşeyi harfi harfine yaptım ancak gördüğüm üzere Anakartımda gözükmüyor. Bir soru daha sormak istiyorum anakartım biostar h410mh ekran kartım palit 1660ti anakartıma taktığımda aygıt yöneticisinde ve experience de göremiyorum, fakat arkadaşımın anakartına taktığımda aygıt yöneticisinde ve experience de görülüyor GameGaraj sitesinden almıştım sanırsam ufak bi sorun yada hata olmuş Anakartta sorun olduğunu düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir iyi forumlar

Harici ekran kartı çevrimiçi olabilir bunu düzeltmek için aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarına tıklayıp çıkan seçeneğe sol tıklayıp devre dışı bırak seçeneğini işaretle ve üstte dediklerimi uygula sorun düzelmezse yine aktifleştir ve tamire götür iyi günler

7
Windows ile ilgili bir sorun oluşmuş son sürümü Manuel kurarak çözmeyi başardım yardımınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…