1660 Ti ekran kartı boşta %100 kullanılıyor

Alper Güngör

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600x, Gainward 2060 ghost oc, GSkill TridentZ RGB 8X2 3200mhz, MSI A320m-a pro, Jamesdonkey 240gb sata SSD, WD 1TB 7200RPM
1660 Ti'a OC yaparak kullanıyorum ve boşta %60-%100 civarı kullanılıyor frekanslar da 1500MHz Core 6850MHz Memory clock ama sıcaklıklar gerçekten boşta 39 derece Görev Yöneticisi'nden baktığımda kullanan kesinlikle masaüstü pencere yöneticisi olduğunu görüyorum şu an bunu yazarke görevi sonlandırdığımda ekran gitti geldi ve tekrar açıldı virüs gibi durmuyor ayrıca boşta 30W-35W gibi güç tüketimi söz konusu sizce bu kullanım normal mi?

Bir virüs programı ile taratın tavsiyem McAfee ve ESET.

Dosya Ekleri

• Yeter_Artık_Technopat_Adam_Kaspersky_Önermeyi_Bırak.jpg
    Yeter_Artık_Technopat_Adam_Kaspersky_Önermeyi_Bırak.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 41
Mining virüsü büyük ihtimalle Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz?
benimde ekran kartım 1050 ti bende yapsam sorun olurmu? valorant oynarken 65-70 derecelere kadar çıkıyor pc boştayken de 40-42 derecelerde geziyor gpu. ama pc yi ilk açtığımda sabah nedense 35-36 derecede sabit kalıyor bir oyuna girdiğimde yükselio sonra 41-42 kalıo

Mining virüsü büyük ihtimalle Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz?

Biri en azından Malwarebytes ile taratın diyordu bulduğu riskli dosyaların hepsi UTorrent'in kendi dosyaları o bir şey yapabilir mi?

Bu konuda arkadaşlar driverdan kaynaklı demiş bende burada adı geçen 522 driverını kullanıyorum yeni driver Forza'dan attığı için ve donanım hızlandırmalı GPU da açık onlardan olabilir mi mining virüsüne dair hiçbir şey göremedim görev yöneticisinde.

Son düzenleme:
Biri en azından Malwarebytes ile taratın diyordu bulduğu riskli dosyaların hepsi UTorrent'in kendi dosyaları o bir şey yapabilir mi?

Bu konuda arkadaşlar driverdan kaynaklı demiş bende burada adı geçen 522 driverını kullanıyorum yeni driver Forza'dan attığı için ve donanım hızlandırmalı GPU da açık onlardan olabilir mi mining virüsüne dair hiçbir şey göremedim görev yöneticisinde.

Olabilir, DDU ile silip daha eski sürüm kurun.

1 saat kaspersy ile boşa beklememin ardından 522.25 sürümünü silip 517.48 sürümünü kurarak bu tertemiz %0 GPU kullanımını ve düşük frekansı ve buna bağlı olarak da 30W-35W arası güç kullanımı yerine 15W-19W ı yakaladım yine de hepiniz sağ olun.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    365,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    40,8 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı