Bütün oyunlarda 1660Ti GPU kullanımım genelde %50 civarı ve en fazla %67. İşlemcim i5 9600k, hem stockta hem de 5GHz hız aşırtmalı olarak denedim, aynı şekilde ekran kartımı da hem stockta hem de hız aşırtmalı denedim... Sonuç aynı, işlemcimin darboğaz yapacağını kesinlikle ve kesinlikle düşünmüyorum çünkü hem internetteki benchmarklarda hem de Bottleneck Calculator de sorun çıkmadı. Arkadaşlar sizce bu neden olabilir? Sistemim bu:
MSI Geforce GTX 1660 Ti Gaming X
Intel Core i5 9600k
Corsair 2x8 3200MHz Vengeance RGB Pro (Ramler 3200 MHz de çalışıyor)
Acaba işlemci bozuk olabilir mi diye düşünüyorum. alalı daha 3 gün oldu yani sistem 3 günlük daha bunu da ekleyeyim. Setting xml tarzı dosyayı bulamadım
grafik driverini dün güncelledim
Acaba işlemci bozuk olabilir mi diye düşünüyorum. alalı daha 3 gün oldu yani sistem 3 günlük daha bunu da ekleyeyim. Setting xml tarzı dosyayı bulamadım
Vatan Bilgisayar Sahtekarlık da 1 Numaradır. Vatan Bilgisayar a hiç bulaşmayın. İade etmeye çalışın işlemciyi. Telefon almıştık bozuk çıktı iadeyide zor ettik.