1660 Ti i7 10750H Laptopun Dahili Grafik Birimi Görünmüyor

dogi05123

Centipat
Daha fazla  
İyi günler laptop kullanıcısıyım sistem özellikleri 1660 Ti. i7 10750H. Intel UHD'ya da HD olması gerekiyor. Sürekli driver siliniyor galiba. Aygıt yöneticisinden sadece 1660 Ti görülüyor. NVIDIA denetim masasında da görülmüyor. Normalde indirdiğimde görülüyor aygıt yöneticisinde falan sorun neden kaynaklı olabilir bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. DDU'yu indirin. Grafik kartları seçeneğinden, ekran kartlarının gözüktüğünü kontrol edin. Eğer gözükmüyorsa intel HD ekran kartınız 1660Ti'yi seçerek temizleyin. Kaldırın, tekrardan en güncel sürücüleri kurun.

Bunlara rağmen yine intel HD grafik kartı gözükmüyorsa, bir oyun yardımı ile ekran kartı seçme ekranına giderek donanımı görebiliyor musunuz kontrol edin.

Bunlardan önce lütfen bu link üzerinden denetim merkezini indirerek tekrar bir kurulum deneyin.

Artı -1 Eksi
kaldırdım ve doğru driverı bulamıyorum intel R uhd 630 620 610 denedim hepsini otamatik driverı arattırdığımda da sisteminiz güncel diyor ama ddu ile sildim
Sadece 1660 Ti mı gözüküyor? Başka bir şey var mı yoksa?

Bu cümleyi anlamadım.
sadece 1660ti görülüyor. eskiden aygıt yöneticisinde UHD grafik diye görülüyordu şu anda görülmüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…