MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aralarındaki tek fark CR modelinde yukarı ve aşağı boyutunu ayarlayabiliyorsunuz. Bu önemli bir ayrıntı ama çok takılmazsanız sorun olacağını zannetmiyorum. Görüntü kalitesi açısından hiç bir fark yok.
Bu monitörü ben de çok beğeniyorum. Hatta bunu uzun süre almayı düşündüm. Fakat günümüz için GSYNC monitör avantajdan çok dezavantaj. Çünkü Freesync monitörü hem hem Nvidia hem de AMD kart ile adaptif senkron olarak kullanabilirsiniz. Fakat GSYNC monitörü sadece Nvidia kart ile kullanabilirsiniz. Tamam konu sahibi Nvidia kart sahibi olabilir fakat monitör uzun ömürlü bir bileşen bir sonraki kartı satın alırken Nvidia almaya zorluyor insanı.
Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ayrıca şu iki monitör arasında herhangi bir fark var mı fiyat dışında ?
Samsung Lc24fg73fqmxuf 23.5 1ms (display+2xhdmı) Freesync Full Hd Curved Oyuncu Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung LC24FG73FQMXUF 144Hz 24" 1ms (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!