1660 Ti ile 75Hz 5ms monitör kullanmak

Bütçeniz ne kadar? Muhtelemen TN panel kullanıyorsunuz.

Ya bütçe de sıkıntı yok amcam babama tutturmuş al bu monitörü kullan para verme diyor babam da getirip takacak ama ben istemiyorum 144Hz alacaktık normalde şimdi bu çıktı.

Bütçeniz ne kadar? Muhtelemen TN panel kullanıyorsunuz.

Normalde Rampage rm 165 alacaktık o nasıl sizce. Ve bu benim AOC ile ne kadar farkı olur.

Rampage, James Donkey, Gamepower gibi markaların ürünlerini almayın. Çin'de merdivenaltı üretilip logo basılıp satılıyor. Önerdiğim monitörlar gayet iyidir. Bütçeniz daha fazlaysa daha iyi monitörler önerebilirim. Arasında kalite farkı hissedilir şekilde var.

Diyelim ASUS TUF ya da Excalibur monitör aldım 144Hz görüntü ve performans ta ne kadar fark olur farkı babam anlasın diye yazıyorum beni dinlemiyor bile.

Panel farklıysa görüntü kalitesi hakkında fark olur. Ayrıca Excalibur monitör almanızı önermem. Sağlam olmuyorlar.

Panel farklıysa görüntü kalitesi hakkında fark olur. Ayrıca Excalibur monitör almanızı önermem. Sağlam olmuyorlar.
Ben bu yazıyı okutayım daha da yapıcak bir şeyim kalmadı 5000tl pc aldılar 400tl lik monitör koyuyorlar yanına anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…