J johnymu Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 Ben bu kart için ya da genel olarak mining yapmak için internetten bir video bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
Ben bu kart için ya da genel olarak mining yapmak için internetten bir video bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
B BurakAcar Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 79 25 Aralık 2021 #2 johnymu dedi: Ben bu kart için ya da genel olarak mining yapmak için internetten bir video bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ram markan önemli hynix se hizi eksiye cekiceksin samsung veya micronsa arttircaksin birde güç limitini mh düşene kadar azaltacaksin
johnymu dedi: Ben bu kart için ya da genel olarak mining yapmak için internetten bir video bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ram markan önemli hynix se hizi eksiye cekiceksin samsung veya micronsa arttircaksin birde güç limitini mh düşene kadar azaltacaksin
J johnymu Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop BurakAcar dedi: Ram markan önemli hynix se hizi eksiye cekiceksin samsung veya micronsa arttircaksin birde güç limitini mh düşene kadar azaltacaksin Genişletmek için tıkla... ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop
ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop BurakAcar dedi: Ram markan önemli hynix se hizi eksiye cekiceksin samsung veya micronsa arttircaksin birde güç limitini mh düşene kadar azaltacaksin Genişletmek için tıkla... ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 4 Ocak 2022 #4 johnymu dedi: ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop Genişletmek için tıkla... GPU Z programı ilk sayfa.
johnymu dedi: ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop ram markesına nerden bakabilirim programla. hp omen laptop Genişletmek için tıkla... GPU Z programı ilk sayfa.