1660 Ti R5 2600 Sistem toplama

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bir arkadaşım benden 4000 TL'lik bir sistem toplamamı rica etti Vatan Bilgisayar üzerinden. Ben de böyle bir sistem topladım. HDD ve SSD yok çünkü 4000 TL'yi aşıyor. Sizce nasıl olmuş? Bence bu fiyata hem ROG STRIX hem de o anakart bir daha bulunmaz.
sistem123.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla neden Vatan üzerinden? Ayrıca o kasaya o kadar fazla vermek pek mantıklı gelmedi bana. Ben de sistem topluyorum bütçem 3500 ile 3000 arasında. Vatandan toplamazsanız çok daha fazla budget elinizde kalır. Ekran kartı çok güzel fakat 600 tl gibi bir bütçe anakart için ayrılmışsa gözünüz kapalı MSI bakın derim. (Kasadan kastım 564TL olan içi boş kasa) Kasadan biraz daha kısıp 700tl gibi bir MSI anakart almak tüm veri yollarında hız kazandırır ve M.2 slot 240GB SSD yi WD güvencesiyle 220-260tl arasından elde edebilirsiniz Sata portundan bağlamaktansa M.2 slotu her zaman için daha avantajlı.

Reklam yapmak gibi olmasın fakat hepsişurada'da aynı işlwmci 40TL daha ucuzdu.
600Tl ye Asus MB yerine ben 670TL ye Msı b450m Mortar Max tercih ettim. Anakart açısından taştan olsun MSI olsun modundayım sistemin geri kalanları için marka bağımlılığı ve tercih meselesi bana göre sadece fikrimi belirtmek istedim.

Reklam yapmak gibi olmasın fakat hepsişurada'da aynı işlwmci 40TL daha ucuzdu.
600Tl ye Asus MB yerine ben 670TL ye Msı b450m Mortar Max tercih ettim. Anakart açısından taştan olsun MSI olsun modundayım sistemin geri kalanları için marka bağımlılığı ve tercih meselesi bana göre sadece fikrimi belirtmek istedim.
Hocam çocuk bana özellikle Vatan Bilgisayar'dan toplamamı istedi. Bütçesi ise 4000 TL sabitmiş. Taksitle alacağını söyledi bana bende böyle birşey dizdim. Parça parça almasını söyledim ama taksitle alacağı için mecbur tek bir siteye yöneldi.

İlla neden Vatan üzerinden? Ayrıca o kasaya o kadar fazla vermek pek mantıklı gelmedi bana. Ben de sistem topluyorum bütçem 3500 ile 3000 arasında. Vatandan toplamazsanız çok daha fazla budget elinizde kalır. Ekran kartı çok güzel fakat 600 tl gibi bir bütçe anakart için ayrılmışsa gözünüz kapalı MSI bakın derim. (Kasadan kastım 564TL olan içi boş kasa) Kasadan biraz daha kısıp 700tl gibi bir MSI anakart almak tüm veri yollarında hız kazandırır ve M.2 slot 240GB SSD yi WD güvencesiyle 220-260tl arasından elde edebilirsiniz Sata portundan bağlamaktansa M.2 slotu her zaman için daha avantajlı.
vatan peşin fiyata 6 taksit yapıyor ama öbür siteler 250 istiyor 6 taksit için ve şuan çoğu ürün piyasaya göre ucuz bende 3800 r52600 480gb ssd rx590 s.e 3200mhz ram aldım öbür yerlerde taksityapmazsam bile 3900den başlıyor o sistem

Dostum çocuk taksitle alacak. Vatanda 10 taksitte yapsan 4000 tl alır 100 taksitte yapsan 4000 tl alır. Vatan Bilgisayar'ın tek güzel yanı bu üstüne para konmuyor. Kasanın içinde ayriyetten 550W+80 SILVER PSU var kasa boş değil. Bende hangi sitede ucuzsa ordan almasını söyledim ama taksitle alacağını ve vatandan istediğini söyledi taksit yüzünden. Bende bunları topladım

Kesinlik ile taksit seçenekleri ve fiyatları ile çok mantıklı. Farklı yerden 1600 TL bir alışverişim oldu. 110 TL 6 taksit farkı var. Vatandan aldığım ürünlerde 6 taksit 0 komisyon ve + 3 taksit imkanı daha sundu banka. Bu açıkçası benim işime gelir. Kim ucuza vade farksız satış yaparsa onu tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı