1660 Ti sistem alınır mı?

Açıkcası ben o kadar para vermişken 1660S istemem fakat sistem güzel duruyor. Bana 10 dakika verin size güzel bir sistem kurayım.

Zaman sizin evcil köpeğiniz olsun hocam 3 ay vaktiniz var bence o zamana kadar atomu parçalarsınız.

Kasa olarak CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA bunu tercih edebilir miyim? Sistem için 550W yeterli midir?

Kasa olarak CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA bunu tercih edebilir miyim? Sistem için 550W yeterli midir?
Tabii tercih edebilirsiniz yeterlidir. Lakin onun yerine attığım kasa ve 550W güç kaynağı seçmeniz hem aynı fiyata denk gelir hem de hava akışı daha iyi bir kasaya sahip olursunuz. Zira o kasanın önü kapalı ve tek fanı var. Tabii tasarımını daha çok beğendiyseniz sorun yok.

RAM nerede?

3600MHz 8x2 RAM var görmüyor musunuz?

Ben aslında nasıl bir sistem istiyorum biliyor musunuz hiçbir şeyinden kısılmasın biri diğerinden kesilmesin istiyorum bana böyle bir sistem yapabilir misiniz.
Direkt sistemi göremiyorum link iptal oldu galiba.

F5 yapın hocam bende oldu.

Ben aslında nasıl bir sistem istiyorum biliyor musunuz hiçbir şeyinden kısılmasın biri diğerinden kesilmesin istiyorum bana böyle bir sistem yapabilir misiniz?
Yeni konu açıp bütçe belirtseniz daha güzel olur.

Edit: Gördüm ama Dual Evo olsa o seri ısınıyor ve Toshiba SSD'ler sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…