1660 Ti Sistem FPS Düşüşü

Nebuchadnezzar06

Hectopat
Bilgisayarım çoğu oyunda fazlasıyla takılıyor ve FPS düşüşleri yaşıyor. BF1'i daha öncesinde sorunsuz oynarken şimdi ortalama ayarlardayken oyun açıldıktan bir süre sonra donuyor ve bir hata vermeden atıyor. Onu silip BF5 yükledim onda da ayarlar orta olmasına rağmen çok fazla takılma oldu ve bir süre sonra oyun aynı şekilde dondu ve kapandı. Şimdi ise FIFA22 oynuyorum ve oyun oynanmayacak derecede takılıyor ve FPS düşüşleri yaşıyorum. Oyunlar korsan değil. Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirm.
Donanımım:
MSI GTX1660 Ti Ventus.
AMD Ryzen 5 2600.
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM.
MSI B450M-A Pro Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram yetersiz geliyor aynı sorun bende oluyordu 16 gb yaptım baya fark ediyor önceden aynı şekilde oyundan atıyordu

Sürekli kullanıldığı ve eskidiği için olabilir. Bir yerden sonra aynı performansı veremiyor. Ben de çok bilmiyorum ama benim de başıma gelmişti bir yerden sonra yeni ekran kartı aldım

Fifa bence çok rame ihtiyaç duyan bir oyun değil. Fakat Fifa bile oynanamıyor.
Driver hatası olabilir stressiz testine sokmanı tavsiye ederim sıcaklık değerleri yüksek ise frekans düşüyordur veya donanımsal başka bir arıza var memtest ile de ramın kontrolünü yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…