Merhaba arkadaşlar,
Önümüzdeki ay ekran kartı almak istiyorum. 1660 Ti haliyle artık yeni oyunlarda yetersiz kalabiliyor 4 senedir bu kartı kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi. Sistem özellikleri aşağıda ki gibi. RTX serisinden olabilir. Bütçe olarak 15 20 bin TL arasına kadar çıkabilirim. 2K monitör kullanıyorum. Maziyi rafa kaldırmanın zamanı geldi. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
İşlemci olarak tavsiyenizi de alabilirim dostum. Eski bir işlemci evet farkındayım ama şimdilik işlemci konusunu sonraya bıraktım güzel bir kartla idare etmem gerek.
4060 Ti veya 3070 alabilirsin RTX serisinden olacaksa. Ama yapabilecegin en mantikli şey 1-2K daha ekleyip RX 7800 XT alman 4070'den biraz daha iyi bir kart ve neredeyse 4060 Ti ile ayni fiyatta. Cikamam dersende RTX 4060 Ti al gec.
İşlemci olarak tavsiyenizi de alabilirim dostum. Eski bir işlemci evet farkındayım ama şimdilik işlemci konusunu sonraya bıraktım güzel bir kartla idare etmem gerek.
Rtx serisinden olsun yeni kartın evet işlemciyi değiştirmelisin işlemci olarak intelde i5 12400f amd tarafında amd ryzen 5 5550 bu önerdiğim işlemciler ile rtx 4060ı kullanabilirsin
i5 13600k ryzen 5 7500f ile rtx 4070 kullanabilisin
Arkadaşlar şöyle bir not ekliyiyim. FPS/Competitive oyunlar oynamıyorum. İşlemcimin darboğaz yapmayacağı bir ekran kartı ile genel olarak story odaklı oyunlar oynamak istiyorum.
Arkadaşlar şöyle bir not ekleyeyim. FPS/Competitive oyunlar oynamıyorum. İşlemcimin darboğaz yapmayacağı bir ekran kartı ile genel olarak story odaklı oyunlar oynamak istiyorum.