S SedoMedo Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 RAM 16GB 2666MHz Ekran kartı MSİ 1660Tİ Anakart Asus Ex-b365m-v İşlemci İ5-9600Kf CS2 oynarken mavi ekran hatası aldım ve arada çok kasmalar yaşıyorum. Minidump linkini bırakıyorum anlayan ve yardımcı olabilecek biri var mıdır? minidump.rar drive.google.com
CS2 oynarken mavi ekran hatası aldım ve arada çok kasmalar yaşıyorum. Minidump linkini bırakıyorum anlayan ve yardımcı olabilecek biri var mıdır? minidump.rar drive.google.com
Çözüm Collavino 13 Mayıs 2025 Sıkıntı diskte gibi görünüyor. Yeni bir disk alırsanız sorun çözülecektir yüksek ihtimal hocam. Yeni bir disk almanız durumunda dönüş yaparsınız.
Sıkıntı diskte gibi görünüyor. Yeni bir disk alırsanız sorun çözülecektir yüksek ihtimal hocam. Yeni bir disk almanız durumunda dönüş yaparsınız.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 21 Mayıs 2025 #11 @SedoMedo durum nedir hocam? Yeni disk aldınız mı? Bu arada geç cevap için özür dilerim, bunlar da diski işaret ediyor son minidump dosyaları. Artı 0 Eksi
@SedoMedo durum nedir hocam? Yeni disk aldınız mı? Bu arada geç cevap için özür dilerim, bunlar da diski işaret ediyor son minidump dosyaları.
KS KS S SedoMedo Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #12 Ahmet Kayra025 dedi: @SedoMedo durum nedir hocam? Yeni disk aldınız mı? Bu arada geç cevap için özür dilerim, bunlar da diski işaret ediyor son minidump dosyaları. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma geç cevap verebildim bende, olay şu ki SSD'ye geçtiğimde tüm problemlerim çözüldü işlemcimin aşırı ısınması bile durdu HDD bayağı bozuyordu bilgisayarımı. Yine teşekkür ederim yardımlar ve bilgilerin için. Artı 0 Eksi
Ahmet Kayra025 dedi: @SedoMedo durum nedir hocam? Yeni disk aldınız mı? Bu arada geç cevap için özür dilerim, bunlar da diski işaret ediyor son minidump dosyaları. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma geç cevap verebildim bende, olay şu ki SSD'ye geçtiğimde tüm problemlerim çözüldü işlemcimin aşırı ısınması bile durdu HDD bayağı bozuyordu bilgisayarımı. Yine teşekkür ederim yardımlar ve bilgilerin için.