1660 Ti sistemde MSI Afterburner ile FPS boost nasıl yapılır?

Voltaj değişmiyormuş zaten ama diğerlerini hangi oranla arttırcağımı bilmiyorum.

Core clocku 100 Memory 450 yapıp dener misin? Bunları yaptıktan sonra FurMark ile 30 dakika stres testi yapın. Stres testi sırasında görüntüde bozulma, mavi ekran ya da, sistemin kilitlenmesi gibi durumlar olmazsa stabildir. Daha da üst seviye OC isterseniz Core +25 Memory'i +50 şeklinde arttırıp tekrar stres testi yapın.

Core clocku 100 Memory 450 yapıp dener misin? Bunları yaptıktan sonra FurMark ile 30 dakika stres testi yapın. Stres testi sırasında görüntüde bozulma, mavi ekran ya da, sistemin kilitlenmesi gibi durumlar olmazsa stabildir. Daha da üst seviye OC isterseniz Core +25 Memory'i +50 şeklinde arttırıp tekrar stres testi yapın.

Birazdan bakarım sonucu yazarım.

FurMark'da OC siz sıcaklık maksimum 86 gördü OC yapmama gerek var mı yaparsam bu sıcaklık artar sanırım.

Son düzenleme:
Evet artar. Yapmanıza gerek yok. Anlamadığım nokta niçin 1660 Ti o kadar ısınıyor. Normal değil. Bakımı yapılımı cihazın?

Acer Nitro soğutması kötü 2 hafta önce bakımları yapıldı ve FurMark testte 78 80 çıkmıştı belki de LoL'den çıkıp test yaptığım için öyle fazla çıkmıştır ayrı olarak notebook fanı da kullanıyorum harici monitör alırsam vakumlu soğutma da almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı