1660 Ti sistemde YouTube kasıyor

Drozvenn

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da sürekli kasmalar oluyor. 1080P'deyken site kaydırırken 15 FPS'e düşmüş gibi oluyorum. Arada oyunda 1 saat dursam oyun yavaştan kasmaya başlıyor. Bu ekran kartından daha iyi performans almam gerekiyor diye biliyorum. Neden böyle yapıyor? Driverlarını da güncelledim fakat hala aynı. Sistemi İtopya'dan aldım. 1 hafta önce aldım böyle giderse iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin bütün bileşenlerini yazar mısınız?

SSD/HDD böyle bir soruna sebep olur mu bilmiyorum, en azından tahmin yürütebiliriz.
Bkz. https://www.itopya.com/teknoking3-a...tWXnSKbOOzg-1629594206-0-gqNtZGzNAmWjcnBszQk9
Sistemin bütün bileşenlerini yazar mısınız?

SSD/HDD böyle bir soruna sebep olur mu bilmiyorum, en azından tahmin yürütebiliriz.

@Drozvenn SSD kötü bir model sayılmaz, o yüzden depolama biriminden kaynaklandığını zannetmiyorum. İtopya ile iletişime geçtiniz mi?

@itopya.com
Hayır henüz geçmedim mecburen yarın müşteri hattını arayacağım bu sıkıntı yüzünden iade vs. boşuna uğraşmak istemiyorum. Umarım bı sıkıntı yoktur.

Hocam kasarken Görev Yöneticisi'ni açıp hangi programlar ne kadar cpu/ram/hdd/ssd kullanıyor bakabilir miyiz SS atarsanız güzel olur.

YouTube'da sürekli kasmalar oluyor. 1080P'deyken site kaydırırken 15 FPS'e düşmüş gibi oluyorum. Arada oyunda 1 saat dursam oyun yavaştan kasmaya başlıyor. Bu ekran kartından daha iyi performans almam gerekiyor diye biliyorum. Neden böyle yapıyor? Driverlarını da güncelledim fakat hala aynı. Sistemi İtopya'dan aldım. 1 hafta önce aldım böyle giderse iade edeceğim.
Tarayıcınız nedir?

Tarayıcınız nedir?
1630509350493.png

Hocam daha önce açtığınız konuyu inceledim arkadaşlar zaten sizden diskinizle alakalı sorun olup olmadığını sormuşlar diskinizdede sorun yok. Garip bir sorun ama bu sorunla kafa yormayın tavsiyem İtopya ile iletişime geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı