1660 Ti ve i5 9400F AC Oddysey oyun performansı nasıldır?

İşlemciniz 6C/6T ancak testlerde kullanım yüksek olsa da tam performans veriyor. Sürücüler vs güncel mi ? Arka planda bir şey çalışıyor mu ? RAM kaç GB ve çift kanal mı ? Şehir içi değerler muhtemelen dediğiniz.

Bende GTX 980 var, geçen test yaptım en yüksek ayarlarda 1600X900 ortalama 50 FPS aldım, sizin kartınız benimkinden iyi. Oynadığınız çözünürlük nedir?

1080P'de oynuyorum akıcı oynamak istiyorum ve şehir içine girdiğimde FPS'im düşüyor.

İşlemciniz 6C/6T ancak testlerde kullanım yüksek olsa da tam performans veriyor. Sürücüler vs güncel mi? Arka planda bir şey çalışıyor mu? RAM kaç GB ve çift kanal mı?

Arka planımda bir şey çalışmıyor RAM'im 8 GB.

1080P'de oynuyorum akıcı oynamak istiyorum ve şehir içine girdiğimde FPS'im düşüyor.

Arka planımda bir şey çalışmıyor RAM'im 8 GB.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM çok etkili günümüz oyunlarında. Özellikle de detayların arttığı sahnelerde etkisi iyice belli oluyor.

Intel sistemlerde cift kanal RAM'in katkisi var mı hocam?
Baktığım test ve videolara göre evet.

Videoyu gördünüz. Ek olarak artık yeni oyunlarda sistem gereksinimlerinde SSD'nin yanında çift kanal RAM ibaresi de eklendi. Onlarca video var ayrıca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı