Zotac GeForce GTX 1660 Super Twin 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
YouTube'da testleri gerçekleştiren kanallar var ama kullanacağın işlemcinin modeli ile arat. 1660 Super öneririm performansları neredeyse aynı çok bir farkı yok daha ucuz.
Ben 1660S kulalnıyorum, 1660 Ti ile snin arasında pek çok bir fark yok, kesinlikle parasına değmez. Overclock yaparak Ti performansınada ulaşabilirsiniz zaten. Ben 1660S'yi tercih etmenizi isterim. Ha ama performans olarak dersen 1660 Ti daha iyi bir kart evet. Ama aralarındaki FPS farkı 5 bilemedin 6 dır. Yani az bir overclock la Ti performansından daha fazla FPS alırsınız. parasına değmez 1660ti.
Ben 1660S kulalnıyorum, 1660 Ti ile snin arasında pek çok bir fark yok, kesinlikle parasına değmez. Overclock yaparak Ti performansınada ulaşabilirsiniz zaten.
Zotac GeForce GTX 1660 Super Twin 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun